| Ofiintă a întrebat:

Nu de cateva luni mi-am facut un prieten care nu ma mai lasa daca vede ca vorbesc cu altcineva adica cu baieti vine si ma pupa pe umar adica sa dea un semn ca sunt al lui. S-a intamplat odata cand eram in parca cu el si l-a vazut pe fostul meu prieten prin apropiere atunci m-a tras in fata lui si mia pupat sanii adica eu nu-l lasam dar m-a tras si cam 10 minute dupa ce a plecat fostul meu iubyt m-a lasat si pe mine! in clipa aia eram socata de cat de multe poate sa mai faca! spuneti-mi ce-ar trebui sa >>fac?

Răspuns Câştigător
| deviant18 a răspuns:

Eu zic sa ii dai papucii. si asta urgent! e genul de tip care e foarte posesiv si acestia pot devenii foarte periculosi. doamne fereste ce s'ar putea intampla in viitor din cauza lui. plus ca, eu zic ca fiecare om are nevoie de libertatea si prietenii lui, acum tu ce ar trebui sa faci? sa stai izolata in casa si sa nu mai vorbesti cu nimeni decat cu el? scapa de el repede!

2 răspunsuri:
| kitty_2952 a răspuns:

Sa-i dai papuci ca nu mi se pare normal ca sa iti interzica sa nu mai vb cu niciun baiat amic, el vrea sa te inchida de toti prieteni tai, are o obsesie elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios dai papuci si repede asa gelos pe bune. Ma mir ca l-ai suportat.