| IIIx333III a întrebat:

Nu de mult m-am despartit de prietenul meu, pe care l-am iubit in secret 6 luni si apoi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Am 13 ani. Dupa 1 saptamana si jumatate a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine, ca a cunoscut pe altcineva... etc. Dupa 1 saptamana un baiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, si am spus da, pentru ca se ruga toata gasca de mine. Acum suntem de 4 zile impreuna dar eu nu mai pot. Pur si simplu il iubesc prea mult pe fostul, nu il pot uita asa de repede. Baiatul cu care sunt acum stie ca de abia m-am despartit de el, si a spus ca o sa ma mai intrebe peste 2 saptamani daca vreau sa mai fiu cu el, ca sa trec peste despartire. Eu i-am spus... ok. Dar sunt sigura ca nu o sa vreau nici atunci o relatie. Adica, baiatul care ma place acum este genul baiatului dupa care umbla toata fetele[la suflet]. Imi face complimente mereu, spune ca ma iubeste, ma alinta, ma indruma, ma ajuta, ma asteapta. Dar este prea siropos pentru mine. Prea sensibil, cateodata mai sensibil decat mine. Intrebarea mea este cum sa ii spun ca nu mai vreau sa fiu cu el fara sa il ranesc, dar sa nu ma mai intrebe dupa aceea asta. Pentru ca i-am trimis un mesaj in care i-am spus ca nu vreau acum un prieten, si a spus ca ma asteapta. Noi am vorbit prin mesaje acum, si a spus ca daca vreau sa schimbe ceva in comportament sa ii spun. A spus ca ma iubeste foarte mult. Dar vreau sa pun stop, fara sa il ranesc. Cum fac asta? Funda.sad

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fluffy97 a răspuns:

laughing clar ca nu stie ce inseamna iubirea, adica,dupa o saptamana jumate il iubeste deja, ridicol -.-'' si cu baiatul ala lant care zice ca te iubeste, si ati fost impreuna doar 4 zile, hai mai sa fim seriosi acum, doar nu crezi ca poate sa te iubeasca asa de mult in cat sa sufere dupa tine daca il respingi XD si mai e si baiat, si are doar 13 ani sau cati are...sincer cunosc si eu baieti de 13-14 ani,si la varsta asta, se gandesc doar la pokemoni happy si daca iti zice ca te iubeste si bla bla, sigur vrea ceva de la tine laughing i sau urcat hormoni la cap, si o gasit pe cine sa abureasca cu povesti tongue si u pui botu saraca