| dada18x a întrebat:

Nu de mult m`am mutat si mi-au picat ochii pe un baiat super dragut de care imi place foarte mult.Am fost impreuna dar ne-am despartit dintr`o greseala de-a mea.suntem in aceiasi gasca, ne vedem aproape toata ziua. Nu stiu insa cum as putea sa fiu din nou cu el avand in vedere ca este foarte incapatanat si orgolios.Amandoi suntem din zodia scorpion.Chiar as vrea sa fiu din nou cu el, este tot ce imi doresc.

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Pai daca a ajuns la urechile lui vestea k nu ai fost prea cuminte si i-ai gresit...nu stiu ce ai mai putea face...aici intervine si iubire dintre voi, daca a tinut q adv la tine cred ca ai mai avea o sansa, dk nu...
asta e o sa gasesti 10000000 de baieti draguti care o sa te faca fericita!
pup
happy

8 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Prezent! Scorpion si eu tongue Nu vreau sa generalizez... dar daca ai gresit si stie si el asta... you'll have to beg tongue
Shin.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Trebuie sa vb mai mult cu el. Fa-l sa isi doreasca sa fie din nou cu tine. Daca il iubesti sunt sigura ca sti u ce sa faciwinkingMai ales ca sunte-ti in aceas gasca.Ai mari sanse sa il cuceresti.Iesiti prin oras.Binenteles u, el si gasca.happy
Eu iti doresc mult succes la agatatwinking

| ShaKuri a răspuns:

Pai scumpa... depinde de greseala. daca ai gresit prin inselare sau vreo minciuna ceva mai serioasa laughing..eu unu nu m'as mai uita la tine.

| ShaKuri a răspuns:

Pai scumpa... depinde de greseala. daca ai gresit prin inselare sau vreo minciuna ceva mai serioasa laughing..eu unu nu m'as mai uita la tine.

| edy_5408 a răspuns:

Este destul de greu sa-l mai recuceresti acum. Cu siguranta trebuie sa treaca o perioada in care fiecare trebuie sa isi vada de viata lui. Daca incerci prea repede te va eticheta drept disperata si nu e bine pentru tine. Literatura de specialitate spune ca abia dupa 2 ani cele doua persoane pot fi interesate una de cealalta, pentru a vedea cum s-au schimbat si atunci se poate reaprinde focul. Personal iti spun ca daca au trecut doi ani, poate esti deja fericita si nu merita asteptarea. Bafta,

| emy_5418 a răspuns:

Incearka sa vb cu el intre 4 oki.si vezi ce vrea el... dar posibil k nai shanse, mai ales daca el de atunci de cand v-ati despartit el nu ti-a dat nimic de stire ca mai vrea ceva cu tine

| dada18x explică:

Faza ca e relatia dintre noi doi e altfel. si nu stiu cum sa explic. el e foarte ciudat.si tocmai de accea "vreau sa-l am"... din moment ce am inceput din nou sa vorbim despre noi doi...sa stam impruna mai mult timp, cred ca a trecut cu vederea peste 'greseala'. cateodata ma intreb la ce imi foloseste, si cateodata as face orice ca sa fim impreuna.nu stiu ce vreau.de fapt stiu happy... si mai e ciudata o chestie... faptul ca...relatia dintre noi nu o sa fie niciodata una pe care sa o stie toata lumea... eu vreau ca toata lumea sa stie ca suntem impreuna si pe mine sa ma lase toti in pace. el nu vrea asa. el vrea ceva discret si in acelasi timp popular...nu stiu ce sa zic. Nu sunt disperata, dar simt ca el este un 'must have' big grin

| spin a răspuns:

Si eu st scorpion si sincer ne km place sa traga omu de noi, sa fim rugati, sa vedem k pers respective chiar ii pasa...incerk si ai sa veziwinking.