| raluka_5448 a întrebat:

Nu demult m-am sarutat cu un baiat (dar asa in tot sensul al cuvantului). A fost pentru prima oara, si nu mi-a placut deloc.Credeti ca nu a fost baiatul potrivit?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fie baiatul nepotrivit, fie varsta nepotrivita. Daca esti prea mica (sa zicem sub 16 ani), e putin probabil sa-ti placa. Si poti ramane cu neplacerea toata viata.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai degraba, dupa explicatia din paranteza, aveai tu niste asteptari prea mari si nerealiste, + lipsa ta de experienta, de data asta, nu ti-a placut! (e foarte probabil si ca nici nu prea mureai de dragul lui!)... Cu timpul ( si poate si cu altul/ii, vei ajunge sa iti si placa!)...

| fabiola a răspuns:

Al doilea sarut iti va lamuri sentimentele!

| nana a răspuns:

Buna raluka. Cred ca tu nu ai avut decat curiozitate, nu si dorinta.Acea dorinta care infioareaza, starneste in tine tot ce poate, da drumul fluturasilor din stomac. De obicei, doar o strangere de mana, a persoanei dorite, starneste in tine fiori si stari, care se pot mental egala cu sarutul. Poate a doua oara vei simti toare aceste stari si sentimente, daca nu, ori baiatul inca nu a descoperit punctele tale sensibile, ori nu are experienta, inca, ori nu va potriviti.Nu aveti acel magnet al corpului, care mental va atrage.Nu te dezamagi, poate inca nici tu nu esti pregatita, ci a fost o curiozitate, sau nu esti motivata si de alte sentimente, in afara de o afectiune prieteneasca. happy
Succes.
Pup. nana

| ronin33dan a răspuns:

CU siguranta! A fost numai curiozitate! 000, 0001 Sentimente.

Întrebări similare