Wau aici e o poveste cam ciudata nst daca am inteles prea multe din ce ai spus u dar cred ca am inteles in de ajuns in cat sa iti pot da un sfat prietenesc. dupa parerea mea u ai ramas c o obsesie pentru baiatul asta inca din copilarie care nu tea parasit nici pana acum ce ar trebui sa fc u in preajma lui? pai mai nimic sa fi ff relaxata sa te comporti complet normal ba chiar mai mult sa si razi dac esti in preajma unei prietene si ai de ce. incearca sa fi cat mai naturala si sa ii arati ca nu are nici un efect asupra ta astfel nu te va mai peivi in felu asta si daca nici asta nu functioneaza atunci ia-l frumos d manuta si discuta c el spune-i tot c ai p suflet si o sa sae rezolve. si inca o chestie nu e legata d intamplarea asta neaparat dar sa stii ca un baiat c tarfele doar se distreaza o noapte 2 3 dar cu o fata serioasa poate ramane mult timp si chiar sa aiba ceva serios c ea. sper c te-am ajutat si nu mai fi trista c nu ai pentru c.
Am raspuns in continuare la prima ta intrebare, poate e mai bun raspunsul...
Frate ai 5 ani? normal ca gasesti un alt baiat de care sa te indragostesti, sau renunti la sentimente cum am facut eu
Deci povestea mea cea trista a inceput acum fericita.chiar acum 10 min vb cu acel baiat la tel...auu doamne iti multumesc deci multumesc pentru toate sfaturile eu oricum nu mai pot de fericire...doamne de atat timp visul mi.e aproape indeplinit!
Mda, cel mai bine ar fi sa iti faci un nou iubit, sa treci peste asta... poate, cunoscand alti baieti realizezi ca nu este singurul baiat din lume si nu o sa iti mai pese de el. Sau, data viitoare cand il vezi [si e constient si el, nu beat xD], ia-ti inima in dinti si vorbeste cu el, spune-i ce simti. daca el reactioneaza urat, e clar ca e un nesimtit si nu are rost sa mai suferi dupa el. Dar daca este ceva de capul lui, nu va lua in gluma asta si poate, incetul cu incetul o sa va intelegeti si o sa incepeti o relatie.
Dar in cazul in care tu nu vrei asta, adica vrei sa il uiti, inscriete la cursuri de inot, dans, baschet sau ce iti place tie. Odata cu trecerea timpului nici nu o sa iti mai aduci aminte de el!