Te considera o prietena si asta e un lucru bun, inseamna ca-i place compania ta, daca vrei poti sa l si intrebi daca te place, pe mess daca nu ai curaj in fata
Adevarul e ca "Dragoste si Sex" e o categorie foarte macabra
MACÁBRU ~ă (~i, ~e) 1) Care evocă moartea sau morții; referitor la moarte sau la morți. 2) rar Care provoacă groază; în stare să îngrozească; înfiorător; înfricoșător; îngrozitor; înspăimântător; sinistru. /
Tie de ce nu ti se pare ca te place? El nu iti cauta compania? El nu initiaza discutii? Nu iti da de inteles ca i-ar placea compania ta?
Chiar nu ştiu... Pur şi simplu am senzaţia că vorbeşte cu mine ca şi cum aş fi unul dintre prietenii lui.
Datorita faptului ca este extrovertit este normal sa vorbeasca cu tine cum vorbeste si cu restul lumii. Tocmai pentru ca nu are probleme de comunicare. Asta nu trebuie sa te ingrijoreze. Ai putea sa ii spui ca avand in vedere ca, ca si amici deja va stiti, ti-ar placea sa va cunoasteti mai bine, ca iti place personalitatea lui si ca iti place sa vorbesti cu el si sa petreci timp cu el. Nu mereu e necesar sa te duci sa-i spui direct ca iti place de el. Si crede-ma ca el fiind asa deschis cu lumea iti va da de inteles din prima prin reactia lui exact ce simte. Sa fii atenta daca fata i se lumineaza putin sau daca afiseaza o figura mirata si se balbaie putin sau lungeste primul cuvant care ii iese pe gura (gen aaaaa, mmmm, ahaaa etc). Daca e vreuna din cele din urma cel mai probabil nu te-a placut pana acum si l-a luat prin surprindere total ce i-ai spus. Nu te panica nici asa. Chiar daca nu s-a gandit la asta, cu atat mai bine.i-ai dat teme de meditatie Curaj! Mai bine sa regreti prostiile pe care le faci decat prostiile pe care nu a avut curaj sa le faci
Heh orice ti-as spune tot n-ai prinde curaj
atunci pune o prietena/prieten comun sa vorbeasca pentru tine(sa-i zic ca il placi si iti doresti sa fiti impreuna)sau pur si simplu ii poti scrie o "Daia" ca scrisoarea pierduta g00d luck
Nu stiu ce sa zic.Mie cand imi place o fata ma port cum ma port de obicei cand vorbesc cu ea si ai dau de inteles din comportamentul meu ca o plac, nu ai spun direct.Acum depinde si ce tip de baiat este si daca o sa reactioneze normal sau daca este genul nesimtit care o sa ancerce sa te respinga dupa ce ai spui, nu al cunosc, oricum nu cade cerul daca ai spui pur si simplu. Apropo, cati ani ai?
Am 14 ani, iar el are 16. Şi cred că ăsta e şi motivul principal pentru care am pus ochii pe el, pentru că e mai matur, şi alea alea. Băieţii de vârsta mea mi se par prea neserioşi.
Fata te duci la scoala si cand plecati zi si tu sa te conduca acasa si atuncea in fata blocului actionez ( ce vorbea am in mine zici cas intelectual )
da si atuncea actionezi si daca si el continuie sa te pupe la scoala va pupati in continuare
succese:!
Si eu sunt la fel ca tine. Si mie imi place de un baiat din clasa de la mine. Si el e foarte vorbaret iar eu sunt timida si nu vorbesc prea mult. Si mie imi e frica sa ii spun ca il plac.
Nu fii timida. n-ai de ce sa fii, ai incredere in tine,,, si mi-e mi s-a intamplat la fel stiu cum este... nu uita ai incredere