| Dominicc a întrebat:

Nu e uneori ciudat cu iubitu asta? Adica vrei sa iubesti sau simti nevoia, iti gasesti un baiat sau o fata, va iubiti si iti zici ca nu va veti mai despartii si totu asa o sa ramana. Asta pe la 17-18-19 ani. Ati stat vreodata cu concluzia ca acesta e alesul si el va ramane? sau ea.
Si cu toate ca dupa un moment dat vine cearta apoi despartirea.
Uneori dupa 3 luni (aici nu prea e semnificativ)
Uneori dupa 8 luni ( aici deja incepe sa se simta, daca s-au iubit mult)
Uneori dupa 1an sau 2 sau 3. Si apoi e dureros nu?
Degeaba incepi ceva la 17-18 ani pentru ca in sinea ta ai impresia va il iubesti enorm dar cu timpu se va duce...
ce ziceti?

apropo. poate mai gasiti un raspuns si la intrebarea aceasta

http://www.tpu.ro/......am-in-cat/

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

În general despărţirea se simte din primele clipe şi doare la fel de tare dacă cei doi cu adevărat s-au iubit. După un an dacă tu ajungi să regreţi că te-ai despărţit de o persoană mergi şi îi spui asta. Eu nu înţeleg dacă tu ţii la el sau la ea îi spui treci peste orgolii treci peste orice. Dacă cei doi s-au iubit asta se vede din primele clipe, nu ai nevoie de timp ca să-ţi dovedească că chiar ai iubit persoana respectivă. Dacă chiar iubeşti pe cineva şi mă refer la sentimente pure nu poţi aştepta să se ducă, cauţi să faci ceva în acest sens pentru a fi împreună. Întrebarea acum e, tu ce vrei? Să aştepţi să treacă sau să mai încerci ceva cu persoana respectivă? Baftă!

| Dominicc explică:

Sa astept si sa treaca...

| Denisa a răspuns:

Sa stii ca eu nu am inteles niciodata iubirea asta. Am si eu niste prieteni, cuplu printre altele, au fost 3 ani de zile si acum am aflat ca s-au despartit. Eu cred ca in astfel de cazuri dragostea nu a fost atat de puternica, si adolescenti fiind mai incurcam dragostea cu atractia sexuala. La inceput totul bine si frumos, iubim ambalajul, dupa incepe sa ne deranjeze chiar si cel mai mic defect al celuilalt si uite asa apar certuri peste certuri si apoi o despartire. Te asigur ca atunci cand dragostea e mare mare, rezista nu 8 luni, nu un an sau 3 si rezista o viata. Pacat ca rareori intalnim dragostea adevarata si atunci cand o intalnim de multe ori e imposibila asa ca ce ar putea avea final nu are nici macar inceput. Nu stiu daca merita sa iubesti. Eu am iubit acum 2-3 ani. A fost una din iubirile acelea imposibile. El avea prietena si a incercat cu mine. Nu am vrut dar am suferit. Am facut eforturi mari sa il uit si uite ca am reusit. L-am uitat cam intr-un an dar si acum imi aduc aminte de el cu o oarecare satisfactie ca am reusit sa ii rezist. De atunci nu am mai iubit niciodata desi iubiti am avut. Poate ca ma tem de iubire dar oricum daca vine...vine. Sper sa fie impartasita. Si uite asa ti-am raspuns si la a doua intrebare. Sper sa iti fie de ajutor:*