Așa am văzut în Timișoara,toate care sunt drăguțe au efectiv iubit! Cred că doar cele cu probleme psihice nu au,și uratele și grasele au,e cam greu sa îți mai faci iubita in ziua de azi dacă nu cunoști pe nimeni și nu ești sociabil,nu ai anturaje,bani multi! Sa nu mai zic că toate sunt sociabile,extrovertite au foarte multi prieteni,pai eu nu ma potrivesc cu genul asta de fete că sunt introvertit,cum naiba sa mai îmi găsesc o iubita când toate sunt mega sociabile? Eram la un cazinou odată și am stat câteva ore acolo, alea vorbeau întruna, mă întrebam dacă nu cumva eu sunt nebun sau retardat când le-am auzit pe alea căci nu le mai tăceau gura, și eu de abia scot câteva cuvinte, dar asta e alt story.
Nu te-ai gandit macar putin ca nu ai cum sa iti gasesti iubita daca nu vorbesti cu ea? Normal ca trebuie sa fi sociabil, nu astepti sa iti aduca ea tie flori?
" alea vorbeau intruna, ma intrebam daca nu cumba eu sunt nebun sau retardat"De ce ti se pare ca ies oamenii impreuna? Sa se holbeze unii la altii? Fara suparare, fa-ti un control pshihologic sau psihiatrica ca nu esti ok deloc cu gandirea asta
In ideea că sunt eu prea tăcut! Tu faci parte sigur din cele ce se droghează de te ataci așa! Am zis că e o părere nu o concluzie finala dar se pare că suferi de analfabetism funcțional!
Am zis eu că nu vorbesc cu ea/ele? Mai treci pe la școală că nu știi nici să citești, cred că ești țigancă!
Nu sufar de analfabetism functional, stau in Germania si am facut generala si liceul aici.Ai pretentii sa scriu perfect? Fc parte din cele ce vor sa evolueze, am fost o buna parte din viata mea single stii de ce? Ca nu gasesti baiat care sa te ajute sa te apropii de Dumnezeu, nu gasesti baiat care sa te sustina in tot ce faci, nu gasesti baiat care sa te motiveze in fiecare zi de sală, nu gasesti baiat care sa vina la meciurile tale si etc.Sunt specimene extraordinar de rare.Eu care am forme, abdomen plat, muncesc zilnic la sala, am grija la tot ce mananc crezi ca as sta cu vreun prost?
Cica " cu astea cu probleme psihice nu ai șanse de a le cunoaște, sunt prea traumatizate" spui tu care ai tremurat de la traume.
Eu macar am ieșit din casă în comparație cu voi,daca nu aveam problema asta nu stăteam ca voi pe TPU toată ziua și numai în casa,am avut ghinion că am dat peste idioți, multi in afara de TPU și a merge până la magazin nu știți altceva, eu am călătorit prin multe țări de unul singur fara nici un ban și m-am descurcat, aveam anxietate și atunci dar nu tremuram. Daca aveai tu anxietatea mea nu aveai nici o șansă să ieși singura din casă că chemai salvarea de fiecare data așa de strong este așa că abținere că voi nu puteți lupta cu așa ceva de unii singuri, ori ai ajunge sa te sinucizi ori te-ai interna la spitalul 9, ai ceda imediat psihic tu și majoritatea de aici, sa nu mai zic daca nu aveati părinți și ați fi singuri, doar gura e de voi
" cred ca cele care nu au iubiti au probleme psihice sau alta orientare"
"Si cu astea cu probleme psihice nu ai sanse de a le cunoaste, sunt prea traumatizate, sau se drogheaza mereu" te-ai gandit si la varianta ca poate vrem sa evoluam si am dat de prosti ca tine cu gandiri de genul sau de " smecherasi ce baga la pacanele si fumeaza chistoace? Pur si simplu vor si ele sa evolueze, sa fie independente, sa nu stea pe banii vostii.Dar mna, au probleme psihice.
Evoluează stand in casa 24 din 24 da! Alea sunt cazuri pierdute! Sunt și care nu au noroc sau au fost traumatizate de iubiți sau dezamagite dar eu știu ce am văzut.
Trenul maturizării a sosit de mult în viața mea, la tine in schimb vad că e același
Nu ai tu abilitati de a enerva pe cineva fără haita.
Grow up. Fa ceva util cu viața ta.
Iti zic eu cum sta treaba. Fetele sunt ca locurile de parcare. Cele bune sunt luate deja. Libere mai sunt cele cu handicap si cateva cu plata.
Când ai o viață atât de praf la 30+, femeile ar trebui să fie ultimul tău gând.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: