anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ii inteleg pe baietii astia. Pana sa stau cu un baiat se dadea asa de smecher si tupeist imi cerea atatea 'gurite', dar cand m.am cuplat cu el ii era rusine sa vina sa ma pupe.laughing aa si intrebarea mea este urmatoarea. Deci acest baiat acum noi nu mai suntem impreuna de mult timp, dar asa se mai da la mine din cand in cand. Dar nu stiu cu mine pare mai timid.Pe altele le ia de gat, de mana, mai incepe sa le faca si complimente din astea luate de pe google, adica la vrajeala.si eram cu o fata si de fata cu mine i. a zis daca vrea sa mai stea acolo langa ei. Dar cu mine.Nu stiu pare mai timid. Vorbeste si cu mine, se da si la mine, dar cand suntem doar noi doi. Face asa pentru ca ii sunt indiferenta sau?

3 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nici eu nu-mi dau seama ce este cu acest comportament inversat de ceea ce simt in adincul lor unii. Aveam o colega care ne arata tot, dupa ce-si dadea si chilotii jos. Iubitul ei era innebunit si a sfirsit prin a o cunoaste carnal fara voia ei, fiind convins de necumintenia ei.A fost o greseala fatala caci la 18 ani era mai virgina ca la 2 ani.A facut puscarie saracul 7 ani pe muche pentruviol.

| ciresik80 a răspuns:

Stii ce se zice baietii care se dau cocos in fata fetelor sunt cei mai timizi in intimitate, te-ai convins singura din ceea ce ne-ai povestit acum.

| Dimas a răspuns:

Te place 99.9% de asta si se comporta asa