Lasa ca se potoleste el cand te va vedea cu altcineva. Spune-i baiatului cu care te intalnesti acum despre situatia ta, sa nu creada ca mai este ceva intre voi.
Scuza-ma ca te intreb, problema ta de sanatate s-a rezolvat?
Am trecut si eu intr-un fel prin asta.
Daca te simti incomod, cel mai bine ar fi sa rupi legatura cu el o vreme. Si da, vrea sa te faca geloasa. Este clar ca inca tine la tine.
Crede ca daca veti ramane prieteni buni, flacara care a existat odata va reveni. Eu zic sa fi sigura daca mai simti ceva pentru el.
Bea, injura. daca vrei intr-un final sa te impaci cu el, spune`i sa se lase.
E schimbat-or toata ziua Vere o data ce i-ai spus ca va despartiti trebuia sa-i spui ca vrei sa intrerupeti orice fel de prietenie.Sa uite de tine ca asa-i mai bine bla blaTu gresesti ca accepti Da-i ign
Ba da schimbat-or nu se scrie cu liniutaaa ce naibaaa :-l. E S C H I M B A T O R ce naibaa
El sufera foarte mult ca te. a pierdut e schimbat insa nu poti sta cu el si vb atata timp cat nu ti la el. fiti amici asta poate il ajuta ureaza. i tot binele din lume cu fata aia, sau pune. l pe inv BFta:X
Eu zic ca inca tine la tine si vrea sa va impacati.
dar daca spui ca s-a schimbat
mai bine lasa-l
ca sunt si alti baieti pe lumea asta
expica-i ca tu nu mai vrei nici un fel de relatie cu el sih gata
ignora-l
Bafta>
Daca zice ca are pe alta nu e adevarat, alfel nu ar spune ca inca te iub
injura? bea? urat din partea lui incearca sa ii bagi mintea in cap tinei o morala daca vrei si daca nu se potoleste ramaneti doar prieteni de pahar
ps: mersi ca mi-ai citit romanul