Imi vine sa plang de ortografia ta.Cine te-a invatat pe tine ca te poti cunoaste doar incercand cu altii?
Un sexolog terapeut te-ar ajuta. Mai bine va duceti amandoi. Totul vine de la cap. Daca tu gandesti mereu ''nu pot'',''nu vreau'' nu vei reusi nimic
Pai sa stii ca daca tu spui ca ai intalnit numai astfel de baieti si vezi ca nu iti plac acest gen de baieti (de fapt cui ii plac, ar trebui aruncati la gunoi toti fustangii), atunci schimba-ti colectivul, incearca sa te uiti si la un baiat, care sa spunem, e mai timid, mai in banca lui, dar sigur nu ti-ar face niciodata ceva rau (sigur a existat unul de genul asta).
Cu acest gen de baieti trebuie sa te imprietenesti tu si cine stie, daca e sa fie, poti ajunge la o relatie frumoasa si nu doar din punct de vedere al sexului. Poate exagerez, dar sexul e doar un amanunt...important este efectiv ce simti pentru celalalt, numai cand vorbesti cu el, de exemplu daca te inrosesti la fata si simti ca uiti tot ce vroiai sa spui. Asa iti autoanalizezi sentimentele.
Sa nu faci prostia sa o faci cu altu`. Daca tot sunteti de 2 ani impreuna trebuie sa vorbesti clar cu el pentru ca sigur te`ar intelege. Si o sa vezi ca impreuna veti putea trece si peste asta. Adica sigur vei avea o viata sexuala activa si normala.
Pai cand ti-ai inceput viata sexuala il iubea-i?
Pe parcursul timpului, a acestor 2 ani, cand facea-ti dragoste, il iubea-i?
De cand simti ca nu il mai iubesti?
Daca nu simti nimic special la gesturile lui tandre inseamna ca nu il iubesti.
Se spune ca iubirea nu ia nastere dintr-o data, ci se castiga.
Totusi am vazut cupluri care gandeau ca tine, sau eu cel putin asa cred ca au gandit, de exemplu sora mamei mele, s-a casatorit cu un baiat, din aceeasi religie, penticostal, pentru ca asa doreau bunicii. Nu stiu cat de mult s-au iubit inainte, dar acum pot spune cu certitudine ca numai dragoste nu e intre ei, mai mult, au inceput sa se urasca unul pe celalalt, vor sa se desparta, si procesul spre marea mea dezamagire nu e departe, cu atat mai rau ca cat au doi copii adolescenti.
Iubire cu forta nu se poate face.
Nu fa ceva ce ai putea sa regreti o viata intreaga, asa cum probabil regreta si unchiu si matusa mea. Succes!
Ca sa detaliez. unele persoane au inteles ca Eu vreau sa incerc si cu altii. daca eram asa dornica nu eram doar cu el si incepeam viata sexuala la 21 de ani unu la mana. doi la mana. psholog sunt eu.am termina psihologia si m-am autoanalizat pana in panxzele albe.imi cunosc problemele, am reusit sa mi le si pun pe tava si a fost dureros de greu. dar nimic, 3 la mana. am primit reiki, ce este drept a inceput sa mi se indrepte coloana, aveam o forma progresiva de lordoza,, minunat. dar sex nimic. si acum pentru cei care vad ca vorbesc relativ deschis. explicatie: nu mai ai cum sa vorbesti dupa deget cand vezi ca ai incercat si imposbilul. poate mai gasesc pe cineva ca mine pana mea. mereu mai e cineva ca tine cat de absurd ar fi o situatie... apoi 4 la mana: cu el am vorbit pana iau iesit peri albi, el m-a dus la reiki. trebuie sa iubesti mult ca sa iti duci prietena la reiki.si nu numai. idee este ca el stie tot in doi ani de zile era si logic.si sa nu ii fi zis, cam cat de idiot sa fi sa nu simti. si un 5 la mana. pentru ca se observa ca am scris ceva mai nervos. daca postarea d eaici este analizata dpdv "orotgrafic" o invit pe respectiva persoana care a remarcat lucrearea mea de dimploma probabil ca asa o vede. la un duel de gramatica, orice ar insemna ea. pana la matematica.. si ca sa continui putin sa ii raspund lui openfire 1 cqaci e singurul raspun aproape dureros de bun. daca eu ma duc la unul care imi da fluturasi in stomac cum se zice. si vad ca NU imi place nici cu el. cu ce fata vin eu la actual? binenteles exista si posibilitatea inversa. dar, recunsoc ca nu este greu insa nu imi sta in fire sub nici o forma,, e atat de simplu sa te duci cu altul, mama ei de viata, dar si dac apierzi totul apoi. si sa ii raspund tot lui openfire : cand am inceput nu il iubeam recunosc.de asta nici nu s-a pus problema sa zic de ce a fost ci de prezent cand situatia sta cu totul altfel.pentru orice alte detalii legate de organ in sine. e cal la carte fara "defecte". eu una as fi intrebat si asta, deci preventiv este acest raspuns.inclusiv eu sunt ca la carte. de medic stabilit.problema mea este ca imi doresc ca cunosc si eu o persoana care a trecut prin ce trec eu si sa imi spuna care este problema.ma rog. ea deja sa fi gasit raspunsul.
O sa va anunt eu ce si cum s-a rezolbat.ca nici o problema nu tine o viata.ca vad ca in afara de aolo sunt virgina ce sa fac, sa o fac sau nu.adica chestii din astea banale la care raspunul este evident.nimeni nu stie sa raspunda. ca sa raspund la unele virgine care au indoieli din astea stupide. daca nu se vede evident ca te iubeste, nu o faci decat daca ti-e cam indiferent si te simti ca oricum visul tau in viata nu este doar "una singura". cam 900 de fete din 1000 care o fac din dragoste prima data prind gustul si de o a doua. trust me ca sunt mult peste varsta intrebarilor "s-o fac sau nu". daca o faci ca il iubesti nu spera sa te iubeasca dupa. ori e la fel ori "papa" never never mai bine. exceptie daca ii arati ca nu dai doi bani ca el a fost primul.atucni o iau razna si va vrea de mai multe ori cu tine. asta daca nu te iubeste. ce fata mai are nelamuriri cu virginitatea sa ma intrebe.sunt experta in non -suferinte simple. ce te faci cu chestii rele la bun,, care nici cel ai bun psiholog sau forumist nu stie ce sa iti spuna.
Vreau sa vorbesc urgent cu tine...Sunt exact la fel numai ca la mine chestia e de 6 ani si simt ca innebunesc