Toti vor altceva pentru ca isi permit.
Prima mea impresie despre tine e data de numele si poza ta. Te reprezinta? dAca da, draga,, nebunatica,,, nu te mai plange ca baietii vor altceva de la tine!
De acord cu Goffy 99% din barbati doresc ''piersicuta'' insa acea parte de 1% va fi barbatul vietii tale si te va iubi asa cum esti tu trebuie doar sa-l astepti
Greu gasesti pe unu care sa nu se gandeasca cum sa faca sa ajunga intre picioarele tale 98% nu vor decat asta 2% mai sunt sanse de baieti cuminti ( doar o parere personala)
Si crezi ca exista barbat care nu vrea si altceva ? Dupa intrebarea ta pari mai mica si copila. Asteapta sa cresti, gasesti baiatul pe care-l vei iubii si ii vei putea oferii si altceva. Nu te lua dupa povesti ca daca te iubeste te asteapta si 3 ani fi realista ca in astia 3 ani te-ar insela de atatea ori! Grow up!
Am inteles destul de bine intrebarea ta si apropo prin felul in care ai adresat intrebarea dai dovada ca esti copila, no offense ma dau cu parerea nu te cunosc!
Alina se pare ca nu ai inteles In fine. Am fost cu multi baieti insa mi-am dat seama ca nu vor ceva serios, adica nu pentru mult timp. in fine mersi de sfatul tau cica "mica si copila" wow! si Laura mersi Ai fundita
E cam greu sa gasesti un baiat care sa nu vrea si altceva. E zic sa nu faci niciodata ceva daca nu vrei si nu esti pregatita. O sa vina timpul cand o sa gasesti pe cineva care nu vrea doar altceva.Si iesind cu mai multi baieti iti dai seama cum este fiecare iar intr-un final o sa gasesti pe cineva care sa fie cam asa cum vrei. Tin sa-ti spun ca si eu am trecut prin asat iar acum am gasit un baiat care chiar merita.bafta.
Baieti se poarta asa cu tine pentru ca esti naiva si ca pot profita de tine.
Pt baieti conteaza prima impresie pe care le-ai facut`o.Se poate sa fi auzit si vorbe despre tine deocheatesi stiu ca te pot controla.
Cel mai bine ar fi uneori sa le`o iei tu inainte daca sti ce vor sa faca si atunci nu se vor astepta la asta