anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg cum e una tânără mai "proaspătă".De ce una mai tânără? Cu ce face diferenta adică toate au ....stiti voi.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O are mai stramta, kilometraj mai mic si e ca un vehicul cu km 0 adica un rulaj mic - la ea abia incep aventuriile sexuale, pe cand gaina batrana pedegeaba face ciorba buna daca are km dati peste cap, poate are mai multi decat te astepti (asta e o parodie inventata numai ca realitatea se reflecta in ea din pacate)

| darrio2007 a răspuns:

Este ma frageda decat una de 40 de ani. Problema e ca nu toate trufandalele au experienta.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

E tanara automat, piele fina, elastica, prospatura. ele sunt fericirea la orice barbat

| sierra1 a răspuns:

Uită-te in piață, ce cumperi:
- baby spinach
- ceapă verde fragedă
- cadtraveciori mici și tot frageți
- șamd

| Antonia6789 a răspuns (pentru sierra1):

Ma refer de ce barbatii vor o femeie tanara adica toate au la fel ma gandesc cu ce face diferenta.
Plus femeile mai mari sunt mai mature gandesc altfel.

| sierra1 a răspuns (pentru Antonia6789):

"de ce barbatii vor o femeie tanara"

așa cum vrem la piață, cele de mai sus

| Drimmero a răspuns:

Una e sa dai de o gagica de 20-30 de ani, cand e inca tanara, si alta e sa fie deja inspre 40 de ani sau chiar 50, adica varsta isi spune cuvantul.

| minrest a răspuns:

Pentru o relatie cauta o femeie un pic mai tanara ca el, cu care se potriveste, iar pentru sex, cat mai tanara.

| alina2k18 a răspuns:

Pai toate auwinking... dar nu la fel laughing
Tu compari o bighidoaica de 20- 21 ani, frageda si proaspata cu una de 40 care indiferent cat de mult s-ar intretine nu are cum sa fie ca aia de 21 sa fim seriosiwinking
Evident ca daca aia de 21 e o bondoaca indesata si are 3 burti si 2 gusi nu comparam laughing
Si e si normal la 21 ani e tineretea, de la 40 ani fiziologic noi femeile incepem sa ne ridam, sa mai cada o bouca, un genunchi, o pleoapa laughing de la 45 se intra in premenopauza laughing incep bufeurile, starile nasoale si psihice si fizice, o placere sa fii femeie ce sa mai laughing
Face diferenta cu inocenta, prospetimea, optimismul - tineretu nu se vaita ca aia trecuti de 40 - laughing, nu are experientawinking si e usor de... pacalitwinking
Cam atatwinking

| Goete a răspuns:

Una tanara e mai putin zbarcita.
Dar poate ideea e una noua. Parintii mei au o relatie liberala si se inteleg perfect; nu se plictisesc unul de altul si au mereu "una noua" si "unul nou".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de preferintele fiecăruia. Poate sa prefere fetele tinere pentru ca sunt mai imature sau pentru ca arata mai bine sau pur si simplu le preferă si are propriile lui motive pentru asta. Proaspătă in sensul ca nu prea a avut relații ma gandesc eu. Baftă!

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Scuze, dar nu ai specificat ca este întrebare pentru bărbați asa ca ma bag și eu laughing. Personal am preferat și prefer o femeie mai mare! De ce? Este matura! Știe ce vrea de la viață! Am ce sa discut cu ea (nu chestii de genul mi s-a rupt unghiuta ca o fetita la 20 de ani). Nu le prefer pentru "experiența în pat" ce o dețin ele. Pur și simplu mă atrage maturitatea și gândirea unei femei! PS: nu înseamnă că toate femeile înaintate în vârstă sunt mature și nu înseamnă că toate fetele mai "proaspete" sunt mai puțin mature (fiindcă am întâlnit și o femeie la 27 de ani ce m-a dat pe spate cu gândirea ei și maturitatea de care dădea dovada!). SCUZE, NU AM PUTUT SA MA ABȚIN SA NU COMENTEZ big grin!