O are mai stramta, kilometraj mai mic si e ca un vehicul cu km 0 adica un rulaj mic - la ea abia incep aventuriile sexuale, pe cand gaina batrana pedegeaba face ciorba buna daca are km dati peste cap, poate are mai multi decat te astepti (asta e o parodie inventata numai ca realitatea se reflecta in ea din pacate)
Este ma frageda decat una de 40 de ani. Problema e ca nu toate trufandalele au experienta.
E tanara automat, piele fina, elastica, prospatura. ele sunt fericirea la orice barbat
Uită-te in piață, ce cumperi:
- baby spinach
- ceapă verde fragedă
- cadtraveciori mici și tot frageți
- șamd
Ma refer de ce barbatii vor o femeie tanara adica toate au la fel ma gandesc cu ce face diferenta.
Plus femeile mai mari sunt mai mature gandesc altfel.
"de ce barbatii vor o femeie tanara"
așa cum vrem la piață, cele de mai sus
Una e sa dai de o gagica de 20-30 de ani, cand e inca tanara, si alta e sa fie deja inspre 40 de ani sau chiar 50, adica varsta isi spune cuvantul.
Pentru o relatie cauta o femeie un pic mai tanara ca el, cu care se potriveste, iar pentru sex, cat mai tanara.
Pai toate au... dar nu la fel
Tu compari o bighidoaica de 20- 21 ani, frageda si proaspata cu una de 40 care indiferent cat de mult s-ar intretine nu are cum sa fie ca aia de 21 sa fim seriosi
Evident ca daca aia de 21 e o bondoaca indesata si are 3 burti si 2 gusi nu comparam
Si e si normal la 21 ani e tineretea, de la 40 ani fiziologic noi femeile incepem sa ne ridam, sa mai cada o bouca, un genunchi, o pleoapa de la 45 se intra in premenopauza incep bufeurile, starile nasoale si psihice si fizice, o placere sa fii femeie ce sa mai
Face diferenta cu inocenta, prospetimea, optimismul - tineretu nu se vaita ca aia trecuti de 40 - , nu are experienta si e usor de... pacalit
Cam atat
Una tanara e mai putin zbarcita.
Dar poate ideea e una noua. Parintii mei au o relatie liberala si se inteleg perfect; nu se plictisesc unul de altul si au mereu "una noua" si "unul nou".
Scuze, dar nu ai specificat ca este întrebare pentru bărbați asa ca ma bag și eu . Personal am preferat și prefer o femeie mai mare! De ce? Este matura! Știe ce vrea de la viață! Am ce sa discut cu ea (nu chestii de genul mi s-a rupt unghiuta ca o fetita la 20 de ani). Nu le prefer pentru "experiența în pat" ce o dețin ele. Pur și simplu mă atrage maturitatea și gândirea unei femei! PS: nu înseamnă că toate femeile înaintate în vârstă sunt mature și nu înseamnă că toate fetele mai "proaspete" sunt mai puțin mature (fiindcă am întâlnit și o femeie la 27 de ani ce m-a dat pe spate cu gândirea ei și maturitatea de care dădea dovada!). SCUZE, NU AM PUTUT SA MA ABȚIN SA NU COMENTEZ !