| alinasavu1 a întrebat:

Nu inteleg. Cunosc un baiat de 5 luni pe care eu il plac dar intre noi pana in ziua de azi sunt doar priviri chiar si pe strada cand ne intalnim e foarte atent la mine dar acum cateva zile l-am vazut cu prietena lui si culmea e ca tot s-a uitat si cand a plecat fata el tot cu ochii pe mine sincer nu inteleg de ce se joaca. Noi nu am vorbit eu doar il observ si el la fel dar nu e usor s-a il uit. Sa ai prietena si sa te uiti la alta atat de insistent atate luni nu il inteleg. Noi cand ne privim ne uitam ochii in ochii nu am curaj sa il intreb de ce face ce face.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mare dreptate ai, asa ca nu te mai uita la el. Sa zicem ca de maine el este cu tine. Stii ce va face? Se va uita dupa alte fete chiar si atunci cand va fi cu tine! Asa ca... uita-l fata, las-o pe prietena lui sa-si bata capul cu el.

| ScorpyDesigns a răspuns:

Baiatul poate chiar te place! Dar ii e frica sa faca vreo "mutare" din cauza prietenei lui. Poate ii e frica sa nu o raneasca pe cealalta.Sau poate doar se uita dupa fete..Eu unul zic sa-l cunosti bine de tot, sa stai prin preajma lui, nu neaparat cand e si prietena lui.Si as nu te dai la el.Cunoaste-l mai bine, intreaba-l direct ce se intampla.Chiar daac ti-e frica, ai curaj.Ce se poate intampla mai rau decat sa zica un nu?