Deci... Tu il vrei cand nu il poti avea e o chestie care iti gadila orgoliul.cand sa va intalniti paraca nu mai e asa important, si cand iti spune sa nu il mai cauti vrei sa te placa iar.asta nu e iubire, nu esti indragostita, esti doar a game player, iti place sa te joci cu baietii. asa eram si eu.pana o relatie m'a ajutat sa fiu cu cineva o perioada luunga.si dupa aceea am invatat sa fiu cu un singur tip. M'am despartit de baiatul cu care am avut o relatie de lunga durata dar acum am cunoscut alt baiat cu care sunt de cateva luni si lucrurile merg ft bine.Chestia asta tine de varsta, o sa iti treaca, pariez ca esti ft frumoasa si baietii vor sa fie cu tine, iar tu nu gasesti nici o provocare in a fi cu ei.in momentul cand un baiat te va trata ca pe o simpla fata si tu il vei placea atunci vei vedea cum este sa placi pe cineva si sa nu iti fie impartasit. oricum e doar o perioada, nu trebuie sa iti faci griji.si in leg cu baiatul asta, cred ca trebuie sa stai sa te gandesti bine: chiar vrei sa fi cu el sau e doar un moft? succes in continuare te pup:*
Probabil pentru ca e doar o simpla simpatie, sau o reactie asa de moment, nu cred ca ce simti tu e iubire. asteapta ca pana la urma ai sa gasesti pe cineva cu care nu se va mai intampla asa. lucrurile bune vin la cei ce nu se asteapta
Deci cand am citit asta parca imi citeam propria viata dintr-o carteasa patesc mereu dar mereu.Nu pot sta cu un baiat mai mult de o luna, cu toate ca ultima oara am reusit sa stau aproape 4, nu am mai rezistat, eu il vroiam doar cand mi se parea mie ca nu il pot avea.Chestia asta are legatura cu orgoliul si cu faptul ca poate avem un spirit de convingere care isi face bine treaba ca sa zic asa...Cred ca ar trebui sa ne cunoastem... poate imi lasi un mesaj sa mai vorbim, succes insa cred ca nu il iubesti dupa cum a mai spus totul tine de orgoliu
Poate ca esti mai aventuriera siti place sa cunosti cat mai mult! si mie mi s-a intamplat asta cand eram mai mik.in ceea ce priveste gasca eu cred ca incercau sa te impiedice sa te intalnesti cu prietenul totusi tie tia pasat ca ei au facut asta? te-ai simtiti aiurea ca ai petrecut timpui cu ei si nu cu iubitul? poate ca el nu e cel care sati puna capac. mai dai o sansa si intalnestete cu el vezi ce simti daca iti place sa petreci timpul cu el daca te atrage suficient de mult dca merita si dupa decizi