Baietii mai mari pun suflet, de ce? Pentru ca cei mai mici vor sa isi traiasca viata si ei "nu isi pierd timpul cu relatii de lunga durata". Nu ii determina nimic, ci doar varsta.Nu stiu daca stiai dar fetele sunt mai mature cu 4 ani ca baietii.Adica o fata de 14 ani se potriveste cu unul de vreo 17-18 . Acum nu eu decid asta ci doar "cupidon" . Sau de multe ori asa vor ei sa para, insesibili desi multi dintre ei nu sunt asa.
Pe mine unu', faptul ca sunt si eu patit la randul meu si o sa fac tot posibilul sa nu se mai repete
Educatia, interesul pentru tine si bineinteles varsta...doar nu te asepti ca un tip de 20 sa fie la fel de serios precum unul de 35-40 si, sigur mai e si doar pentru ca.asa e lumea.si cu bune si cu rele
Poate sunt asa pentru ca nu isi iubesc partenera si pur si simpul nu vor o relatie serioasa sau unii doar par insensibili dar nu se arata altfel.
Nu cred ca baietii sunt mai insensibili, din contra, pot fii foarte iubitori, depinde doar daca ai intalnit baiatul care sa aiba sentimente sincere pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, mai devreme sau mai tarziu fiecare fata va intani un baiat care sa o iubeasca cu adevarat. :*
Pun si ei suflet dar din cauza orgoliului nu vor sa arate asta, asa sunt baietii
Nu stiu ce sa zic si eu as vrea sa stiu(((
poate daca i-am respinge ar fi mai bine
orcum...viata merge inainte
Funda?
Noi nu punem suflet intr-o relatie pentru ca voua fetelor nu va pasa de noi voua va pasa doar sa aveti unul de 20-24 ani cu bani si masini si din acest motiv nu vrem sa fim raniti de voi
Fatha_Rea_Deea_1997 întreabă:
linarkfts întreabă: