anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg de ce este considerat asa de amuzant atunci un baiat/barbat este lovit la testicule. Sunt foarte multe scene de film in care femeile lovesc barbatii acolo, cu un aer de superioritate deseori, au fost/sunt trenduri pe tiktok cu fete care loveau baietii, nutshot challenge, balls slap challenge etc.

E ceva ce provoaca tot timpul amuzament, fara sa vrei, chiar daca stii ca doare sau iti este mila. Si e un subiect oarecum taboo, toata lumea stie ca e punctul slab al barbatilor, toate fetele descopera intr-un mod sau altul ca doare tare. Si cand se intampla genul asta de situatie, toata lumea se gandeste la acelasi lucru.

Unele fete o fac uneori intentionat ca sa rada de baieti ca pot sa ii loveasca foarte usor si sa le provoace durere ca apoi sa faca glume despre vulnerabilitatea asta. E vazuta cumva si ca o superioritate fata de barbati, ca fetele nu au zone atat de sensibile atat de expuse si ca pot sa exploateze asta la baieti.

Fiind baiat, eu inteleg durerea, restul mai prea. Deci as vrea sa aflu cum vad fetele/femeile chestia asta, cum au descoperit ca doare tare, ce au crezut si de ce li se pare cumva amuzant, instinctiv?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Din prostie și lipsa de respect.

| RAY a răspuns:

Uni numai știu ce sa facă sa fie validați social, traim in secolul narcismului

| Violleta2022 a răspuns:

Acelasi lucru te-as intreba si eu, cat de amuzant gasiti voi baietii sa loviti fetele peste sani, care sunt la fel de sensibili si durersori, exact ca loviturile in testicule!
Si tie ti se pare amuzant?
Ca asta vad la scoala generala si anii mici de liceu, cum baietii asta fac, sar pe fete sa le deapalme pe fund sau sa le stranga de sani.

Evident ca numai un cretin poate face acest lucru, sau cineva care te uraste atat de mult, fiindca on om normal cu creier in capusor, nu ar lovii pe nimeni, nici peste fata, nici peste fund si nici in testicule ori peste sani.

| cineva4523 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu si marea majoritate a baietilor nu gasim lovitul fetelor peste sani amuzant deloc, nu cunosc pe nimeni care sa creada asta si nici nu prea am vazut scene de film sau tiktok-uri cu asa ceva.

Nu stiu daca sanii sunt la fel de sensibili sau nu si nimeni nu are de unde sa stie sigur. As zice ca testiculele sunt probabil mai sensibile pentru ca o lovitura acolo provoaca o durere imediata si foarte intensa care apoi se extinde in partea inferioara a abdomenului, de-a lungul corzilor spermatice, dar e irelevant asta si nu vreau sa spun ca o lovitura la sani nu provoaca durere puternica, poate la fel de intensa ca in cazul testiculelor.

Iar motivul pentru care baietii ating fetele la sani sau fund este ca baietii sunt atrasi de acele parti ale corpului si ca unii/multi sunt nesimtiti si imaturi. Dar acolo nu e despre a provoca durere, e despre atractie sexuala, fara ca asta sa insemne ca e mai putin gresit.

Evident ca e stupid sa lovesti un barbat la testicule sau sa razi despre asta, dar asta e si ideea, de ce e amuzant cand stim ca doare. E o reactie instinctiva oarecum. Si scopul postarii nu era sa arat cum lumea e nedreapta fata de barbati sau sa fac o comparatie intre barbati si femei. Sunt atatea lucruri echivalente si la femei, dar eu voiam sa intreb despre subiectul asta, specific. Iar un lucru care se aplica in cazul loviturii la testicule si nu atingerii fetelor la sani sau fund e faptul ca sunt foarte multe scene de film sau, mai nou, tiktok-uri cu asta. Intotdeauna mi s-a parut ciudat.

Cateva exemple:
https://youtu.be/nkjGat7plFA
https://youtu.be/xSIjBge2qn8
https://youtu.be/HSuMuzD4CHc
https://youtu.be/wBz-Ld6SuOo
https://youtu.be/3-V8rfoMuTM
https://youtu.be/wSWwx0nrLes?t=187
https://youtu.be/sgHKihTUyh4?t=105

Niciunul dintre videoclipurile astea nu ar fi fost la fel daca era o fata lovita peste sani. E ceva legat de lovitul testiculelor care provoaca o ciudata fascinatie, care se reflecta si in cate filme sau tiktok-uri contin asta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru cineva4523):

"Iar motivul pentru care baietii ating fetele la sani sau fund este ca baietii sunt atrasi de acele parti ale corpului si ca unii/multi sunt nesimtiti si imaturi. Dar acolo nu e despre a provoca durere, e despre atractie sexuala, fara ca asta sa insemne ca e mai putin gresit."

Lovitul in boase este o arma de auto-aparare, ca sa va punem jos imediat, adica sa va facem sa intelegeti ca "NU" este intotdeauna nu.
Nici un motiv sub soare nu va da dreptul sa strangeti sanii fetelor dupa bunul plac, ca asta nu mai este atractie sexuala, ci obsesie de copil cretin, incapabil sa intelaga ca provoaca durere sfasietaoare, putan provoca hematoame si ajunge in spital.
Nu ma indoiesc ca cei care si-au luat-o in boase au luat-o de nevinovati, ca am vazut destule pe vremea cand eram la scoala generala sau liceu, cat de cretini sunt unii si in toate cazurile au meritat loviti sau zgariati pe fata.
Atractia sexuala se poate manifesta si prin privirea/admirarea fetelor, dar nu lovitul ori stransul de sani ori bagatul mainii inter picioare si apucat de pasarica. Cei care sunt loviti in boase nu sunt nevinovati, asta este clar, fiindca nici o fata nu loveste daca nu este atacata sau lovita.

| cineva4523 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu nu ma refer la situatiile in care fetele lovesc baietii in auto-aparare sau pentru ca le ating in anumite zone. Nu am spus sub nicio forma ca ar fi ok ca baietii sa atinga fetele fara ca ele sa vrea asta, eu spuneam doar ca alta e motivatia acolo. Si asta pentru ca tu spuneai ca baietii fac asta pentru amuzament si comparai asta cu lovitul sub centura, despre care intrebam eu de ce e considerat amuzant. Evident ca e foarte gresit ca baietii sa atinga fetele fara acordul lor, e o forma de hartuire sexuala si, daca e nevoie, justifica inclusiv lovitura la testicule. Dar in cazul acesta nu e considerat amuzant deloc, deci nu e deloc genul de situatie despre care spuneam eu initial.

Cat despre lovitul sub centura ca arma de auto-aparare, nu cred ca e chiar atat de eficienta sa puna un baiat "jos imediat", dar e probabil cea mai vulnerabila zona si e, in cazuri extreme, cea mai buna sansa a unei femei fata de un barbat. Doare destul de tare dar nu e chiar asa debilitanta.

Dar intrebarea mea initiala facea referire la cu totul altceva, de ce e considerata asa de amuzanta situatia in care un barbat e lovit la testicule si de ce e asa de des intalnita in filme sau atat de populara pe tiktok. In niciunul dintre videoclipurile pe care le-am dat ca exemplu nu e vorba de faptul ca acei barbati sunt vinovati cu ceva sau e folosita ca arma de auto-aparare, asa cum spui tu ca sigur nu sunt nevinovati. E vorba de situatii in care fetele lovesc baietii pentru ca e amuzant. Strict la genul asta de situatii ma refeream eu.

| helpforyou a răspuns:

Este amuzament doar pentru cei fara educatie. Unii sunt masochisti si accepta durerea, dar cei de pe tik tok nu se lovesc pe bune.

| cineva4523 a răspuns (pentru helpforyou):

Majoritatea tiktok-urilor pe care le-am vazut eu erau pe bune, desi sunt unele fake.

| helpforyou a răspuns (pentru cineva4523):

Posibil, dar nu prea cred. Pt ca tik tok-ul este divertisment.