anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg de ce este considerat asa de amuzant atunci un baiat/barbat este lovit la testicule. Sunt foarte multe scene de film in care femeile lovesc barbatii acolo, cu un aer de superioritate deseori, au fost/sunt trenduri pe tiktok cu fete care loveau baietii, nutshot challenge, balls slap challenge etc.

E ceva ce provoaca tot timpul amuzament, fara sa vrei, chiar daca stii ca doare sau iti este mila. Si e un subiect oarecum taboo, toata lumea stie ca e punctul slab al barbatilor, toate fetele descopera intr-un mod sau altul ca doare tare. Si cand se intampla genul asta de situatie, toata lumea se gandeste la acelasi lucru.

Unele fete o fac uneori intentionat ca sa rada de baieti ca pot sa ii loveasca foarte usor si sa le provoace durere ca apoi sa faca glume despre vulnerabilitatea asta. E vazuta cumva si ca o superioritate fata de barbati, ca fetele nu au zone atat de sensibile atat de expuse si ca pot sa exploateze asta la baieti.

Fiind baiat, eu inteleg durerea, restul mai prea. Deci as vrea sa aflu cum vad fetele/femeile chestia asta, cum au descoperit ca doare tare, ce au crezut si de ce li se pare cumva amuzant, instinctiv?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Din prostie și lipsa de respect.

| RAY a răspuns:

Uni numai știu ce sa facă sa fie validați social, traim in secolul narcismului

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Este amuzament doar pentru cei fara educatie. Unii sunt masochisti si accepta durerea, dar cei de pe tik tok nu se lovesc pe bune.

| cineva4523 a răspuns (pentru helpforyou):

Majoritatea tiktok-urilor pe care le-am vazut eu erau pe bune, desi sunt unele fake.

| helpforyou a răspuns (pentru cineva4523):

Posibil, dar nu prea cred. Pt ca tik tok-ul este divertisment.