| nooolimits a întrebat:

Nu inteleg de ce fetele cand vad cate un bmw se uita frate la el parca nu stiu ce--a vazut poti sa fie baiatul ala urat cu crengi, dar daca are bmw ii deodata frumusel si dragut si alea alea. Fosta mea prietena m-a parasit ca eu aveam un ford si ala un bmw (sincer mi s-a rupt inima cand mi-a spus cand o sa am si eu o masina mai scumpa,atunci poate o sa se intoarca la mine ),imi vine sa ma duc pe la tara pe la bunici sa caut pe acolo fete cumsecade, nu toate curvele de la oras (80 %) care stau pe facebook si viseaza la cai verzi pe pereti.Nu stiu as vrea niste pareri de la fete in special...

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Haha, si era cineva pe aici care mi a sarit in cap cand am zis ca femeile sunt false.

| TPUAiurea a răspuns:

Tatuca, de ce sa cauti femei de astea care cauta doar masini si bani? Sunt putine fete "cumsecade" dar mai bine le cauti pana dai de una si esti fericit decat sa umbli cu mai multe parasute fara creier.
E vina baietilor prosti ca fetele au aiere de astea...

| RAY a răspuns:

De regula noi oamenii suntem profitori asa suntem noi, facem un lucru sa castigam ceva, daca nu ne-ar fi foame nu am munci clar fata aia are o motivatie mai mare sa stea cu el decat cu tine nu ca e materialista, materialisti suntem cu totii doar suntem materie, praf stelar, imagineaza-ti ca tu esti hot ai sta cu unu care iti da o motivatie slaba? cu cat motivatia creste, castigul creste cu atat ne simtim mai bine si alegem acel lucru asta e adevarul, cu bmw nu e chiar asa super in Germania multi au masini ieftine da asa mentalite avem noi ca natie mai tiganeasca de fel

| sofisis a răspuns:

Eu nu cred ca masina aluia a fost factorul decisiv in relatia voastra..sincer. Nici o fata nu paraseste pentru o masina.
Poate ala se purta mai frumos cu ea decat tine si bonus, avea si o masina mai scumpa. Daca nu, inseamna ca se vedea pe ea ca e materialista si tu ai crezut ca o sa-i ajunga ce ai tu, tu nu ai avut ce sa-i oferi asa ca te-a lasat. Vina e tot la tine tongue
Si inca ceva : fetele de la oras sunt mai putin materialiste, pentru ca in principiu au o situatie materiala mai buna decat una venita de la cuca macaii care vede pentru prima oara o masinawinking asa ca nu mai jigni aiurea pentru ca ai fost tu mai naiv si te-a facut una.

| Alcyon a răspuns:

Sincer, fetele care umbla dupa case si masini, nu merita atentie. Nu-s in stare sa faca banii singure, asa ca-si cauta fraieri bogati, pe care sa-i jumuleasca.

| grab a răspuns:

Incearca sa depasesti mai des BMW-uri cu Ford-ul tau si atunci femeile vor trage la... motorul tau.

Sa te intreb altceva... ai auzit de expresia "P|_| LA de om sarac"?!

Eu unul stiu o gramada de paznici de noapte cu Logane cazaturi de 1500 de euro maxim, care isi fac viata cu femei de le bei apa de jos. Pana sus. Chiar si taximetristi care s-au saturat de sex gratuit si cursa platita.
De ce?! Pentru ca au invatat smecheria cu femeile... Le trebuie de la barbat o doza de fermitate si siguranta si mai ales un pic de duritate nu strica.

Intre timp incearca sa vinzi Ford-ul si sa iti cumperi un BMW pe care ti-l poti permite, sau macar cauta d-alea cu ddeficiente de vedere, pune o sigla de BMW in locul ala de pe grila Ford-ului si sa iti puna intai mana pe... sigla... apoi pe smecherie! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recunosc, nu ma intelege gresit, nu ma uit la masini pentru ca vreau sa ma *** cu soferul e neinteresant, oricum nu o voi conduce, masina e mai importanta si decat o relatie sau o fata pe care o iubesti. Imi plac masinele in special bmw-urile. Oricum ar fi mult mai interesant un tip cu un motor decat cu o masina, stii ca si eu pot sa imi iau oricand carnetul, cu motorul e mai greu...
Apropo nu cred ca te-a parasit din cauza masini ci poate ii mergea lui motorul mai bine in parcare, s-a plictisit si ea. Ia-ti si tu un bmw pentru tine, cui nu-i plac masinile... dar nu inteleg de ce te plangi tie nu ti-ar placea sa fii admirat de o tipa indiferent ca esti tunat din cap pana in picioare cu muschi si ai p9la mare sau ca ai masina/bani, sau cat de smecheras poti fi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca merita sa incerci sa-i faci aluia o oferta, adica sa-i dai fordu plus o diferenta de bani, si el sa-ti dea troaca lui?
Ca ma gandesc ca nici sa te complici cu fetele de la tara nu e bine?
Baietii de pe-acolo mai au si ei cate-o Navarra, una-alta, intelegi?
Si oricum nu e 80%, cum spui tu.Ca daca ar fi atatea curve, ar trebui sa fie si atatia fraieri...
Sau ai dreptate, cam suntem...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista acest tip de fete cu pracadere, precum si cele de treaba. La varsta ta, ar trebui deja sa cunosti care e de treaba si care nu e, inainte sa iti fie deja iubita.
Daca nu esti in stare sa deosebesti o fata de treaba de una interesata... castiga experienta! Vorbeste cu diverse tipuri de fete, fara sa fiti iubiti efectiv - te prea consuma, si vezi ce fel de caracter are. Poti incerca sa fi doar prieten - amic cu ele, desi asta nu prea functioneaza, dar poti incerca.
Daca nu reusesti, atunci citeste romanele lui Dostoievski in care descrie caracterele oamenilor, si atunci poate iti vei da seama.
Daca nu, acumuleaza experienta in ceea ce priveste caracterul oamenilor, ca nu va scrie pe fruntea fiecaruia cum este in functie de criteriile tale, trebuie sa iti dai seama singur.
Deci, trebuie neaparat sa cunosti firea omeneasca. Nu te simti neplacut, nu am vrut sa te descurajez, multi au probleme in a cunoaste adevarata fire a mului sau macar in a intui-o. Asa ca, nu te da batut si cerceteaza.

| darriya a răspuns:

E vina ta pentru nu stii de unde sa le iei, sa le cauti.de unde ai luat-o din club? pai alea pentru asta traiesc "bmw, bani, lux.etc.stai linistit ca si alea de la tara au luat-o pe partea materiala,deci in ziua de astazi e greu sa mai gasesti o fata buna( si nu in sensul ala la care te gandesti ma refer cand spun "buna")acum depinde si de mintea ta,felul cum vorbesti cum stii sa cuceresti o femeie, o data ce tu le oferi pe tava toate cele, ele si-o iau in cap si te crede "prostanac"efectiv asa le inveti si, pe urma cauta in alta parte unul care sa-i ofere ori mai mult ori mai putin decat ce-i ofera-i tu insa, sa nu fie "prostanac"

| lex79 a răspuns:

laughing))))))))))) laughing)))))
asa e, numai femeile se uita la BMV ca la Soare, voi barbatii nu, DELOC! si asa e, unii barbati nu stau cu unele femei DOAR pentru banii lor, NUUUUUUUUU!(abia asteapta sa-si ia BMV din banii ei! laughing))) )
laughing)))))))

| corhaz a răspuns:

Tarfele si cocalarii vor doar bmw frate toate's la fel cand le prinzi sa-ti bati joc de ele

| Negoiu a răspuns:

Da,să vedem părerea fetelor! Eu atât pot să-ţi spun:fetele de regulă sunt mai materialiste, ele simt mai mult să fie „asigurate" din acest punct de vedere, sunt mai „de ale casei"! Asta nu înseamnă că nu o să îţi găseşti fata potrivită, ce e al tău e pus deoparte!

| LastKisss a răspuns:

Pai... tipa fara suparare era o tarfa daca se uita la masinile baietilor si nu la aspectul moral... pisa-te pe ea si mergi mai departe, o sa gasesti o fata cum trebuie care o sa se uite la tine, nu la masina laughing))))