| mirunika9 a întrebat:

Nu inteleg de ce nu ma place? Poate ca totul se intampla fiindca n-am curaj sa-i zic ceea ce simt pentru el. Oricat as incerca nu pot. Simt ca o sa ia totul in ras. L-am intrebat daca vrea sa vina cu mine si cu niste prietene in oras si a zis nu chiar daca de ziua mea a venit. Pur si simplu nu-l mai inteleg...Cred ca intotdeauna el n-a facut altceva decat sa-si bata joc de mine. Nu pot sa cred sau poate ca nu vreau sa cred ca toate lucrurile pe care le facea nu erau reale. Si ca niciodata nu i-a pasat de mine.
Nu stiu ce sa mai fac, simt ca nu mai suport crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey daca i-ar placea k adev de tine nu ar face asa nu stiu nici ce varsta ai dar daca esti adolescenta si tu si el asta-i in adolescenta toti suntem asa avem probleme la aproape orice chiar si in dragoste sa zic asa.si mereu dramatizam de parca ar fi sfarsitul, nu draga!
mai sunt baieti stiu! de el iti place da da...o sa-l uiti si stii ce se va intampla cand o sa-ti gasesti alt baiat parca numai il vezi k el te place atunci si apoi ai za zici ca e cam tarziu asa se intampla in marile majoritati...dar nu-i mai da importanta mai sunt baieti cand o sa gasesti unul caruia chiar ii plk de tine o sa-l uiti pe el definitiv maai devreme sau mai tarzziu nu are rost sa-ti irosesti clipele gandindu-te la e ca-ti va face mai mult rau gandeste-te cum era inainte k tu sa-l placi si incetul cu incetul ai sa-l uiti uh cumvawinking

2 răspunsuri:
| TeAjutCuOrice a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ii spui cea ce simti entru el si sa vezi daca este reciproc sau nu... Daca ai asteptat deja prea mult poate el s-a indragostit de alta in timp ce tu te temeai de reactia lui. Si daca nu este reciproc cauta pe cineva care te merita...

Bafta

Răspuns utilizator avertizat