Ce este asa de frumos, magic, extraordinar? Hai sa iti explic.
Atunci cand doi oameni (adolescenti, parinti sau batrani ) isi dau limbi si se pupa de numai pot atunci pentru cei doi este un moment foarte magic! Dar pentru altii nu! Mie mi se pare ceva foarte frumos fiindca stii ca acei oameni se iubesc cu adevarat!
Fundita? :*
Ti se urca tie hormonii la cap si ai sa vezi atunci.N-ai sa mai vorbesti asa.
Este frumos daca ajungi din mare dragoste la sarutul acela sincer si revigorant.
daca o faci mecaniz sau grobian nu prea simti mare lucru.
A spus cineva, ca atunci cand te vei saruta cu limba e foarte placut. Candva vei depasi si pragul acesta si vei realiza ca cel mai frumos sarut este acela in care buzele tale doar se ating de buzele iubitului tau. Atunci cand simti caldura buzelor persoanei iubite atingandu-ti buzele, obrazul si fruntea. Cand respiratia celuilalt de atinge suav pe obraz in timp ce te saruta. E un sentiment foarte placut pe care il vei descoperi in timp.
Numai bine!
Nici eu nu am crezut pana nu am sarutat. O sa vezi ca asa o sa ti se intample si tie!
Cand hormonii intra in actiune o sa vezi ce mult o sa vrei sa faci asta, si n-o sa mai zici ca e scarbos. Asa ziceam si eu acum 1 an, dar parerea mi s-a schimbat complet, sa saruti cu limba este foarte fain placut.
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: