anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg de ce toata lumea zice ca moama,cand saruti e superb,este frumos,este placut,este magic thinking,pe bune acum...ce e asa de placut,frumos,superb si magic? adica mie mi se pare scarbos doi oameni sa sarute cu limba si sa se pupe pana nu mai pot. Adica eu acum doar imi spun parerea, dar voi de ce toti spuneti ca e asa frumos? mie cand ma gandesc...nu prea mi se pare EXTRAORDINAR DE MAGIC, Vreau sa stiu ce e atat de frumos.Multumesc.Dau funda raspunsului castigator.

Răspuns Câştigător
| ByBoysMb a răspuns:

Ce este asa de frumos, magic, extraordinar? Hai sa iti explic.
Atunci cand doi oameni (adolescenti, parinti sau batrani ) isi dau limbi si se pupa de numai pot atunci pentru cei doi este un moment foarte magic! Dar pentru altii nu! Mie mi se pare ceva foarte frumos fiindca stii ca acei oameni se iubesc cu adevarat!
Fundita? :*

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Trebuie sa iubesti persoana pe care o saruti ca sa simti magia.

| darrio2007 a răspuns:

Ti se urca tie hormonii la cap si ai sa vezi atunci.N-ai sa mai vorbesti asa.

| Alcyon a răspuns:

Daca te atrage baiatul, iti place. Daca nu, normal ca o sa ti se para scarbos.

| grab a răspuns:

Este frumos daca ajungi din mare dragoste la sarutul acela sincer si revigorant.

daca o faci mecaniz sau grobian nu prea simti mare lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te *** e magic... sa te saruti a devenit un lucru public.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A spus cineva, ca atunci cand te vei saruta cu limba e foarte placut. Candva vei depasi si pragul acesta si vei realiza ca cel mai frumos sarut este acela in care buzele tale doar se ating de buzele iubitului tau. Atunci cand simti caldura buzelor persoanei iubite atingandu-ti buzele, obrazul si fruntea. Cand respiratia celuilalt de atinge suav pe obraz in timp ce te saruta. E un sentiment foarte placut pe care il vei descoperi in timp.

Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca se saruta cu limba e ceva, dar sa vezi cand ai dai cu limba pe preput, atunci sa vezi magiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai saurat vreodata? Daca nu atunci nu stii cum e, din exterior poate parea scarbos, dar cand esti tu cea care saruti poate o sa ti se para incitant.
Si in cazul in care ai mai sarutat pana acum, e posbil sa nu fi sarutat persoana potrivita.
Pa, pa.

| cristy3991 a răspuns:

Nici eu nu am crezut pana nu am sarutat. O sa vezi ca asa o sa ti se intample si tie!

| mateicoca a răspuns:

Cand hormonii intra in actiune o sa vezi ce mult o sa vrei sa faci asta, si n-o sa mai zici ca e scarbos. Asa ziceam si eu acum 1 an, dar parerea mi s-a schimbat complet, sa saruti cu limba este foarte fain placut.