anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg la ce ajuta oamenilor sa fie falsi?sad de ce ma incred asa repede in oameni ca pana la urma sa fiu mereu dezamagita?crying de ce profita de naivitatea mea? crying de ce sunt atat de prosti, Doamne? crying ce sa fac sa nu mai fiu atat de naiva, multi se folosesc de aceasta slabiciune am mai spus sad de ex.ma atasez foarte repede de o perssoana si ii ofer toata prietenia si increderea mea ca pana la urma tot eu sufarcrying dar mentionez ca nu sunt atat de naiva ca sa las oamenii sa-si bata joc, nu nu. pur si simplu sunt mai snsibila asa si nu inteleg crying nu stiu sper ca ati inteles ceva.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

1.Nu exista om care nu fie fals.Pentru ca toti avem mai multe fete. Oamenii nu sunt stabili in carcater, tocmai de asta cand ai de face cu cineva tot ce poti face e sa anticipiezi ce va face, pentru de stiut tot nu ai cum sa stii.Nu e un lucru bun sau rau. E un adevar general valabilwinking
2.Investesti increderea.Asa vei face mereu.Asa facem toti. Dar daca vezi ca ti se intampla sa fii dezamagita o data, de doua ori, a treia oaradeja incepi sa devii reticenta si sa testezi omul inainte de a-l ridica pe un piedestal
3.Naivitatea e o slabiciune pe care toti am avut-o dar cu timpul ne piere si ia locul sentimentul de nesiguranta. Lectiile pe care le inveti in viata iti rapesc sentimentul de naivitate
4.Prostia.Toti suntem prosti.Si daca nu am fost vom fiwinking
Ei bine sensibilitatea poate fi un atuu.La cata duritate e in ziua de azi, sa fii sensibil a devenit o adevarata comoara. A fi sensibil nu inseamna a plange la Titanic.Sa fi sensibil inseamna sa stii sa apreciezi frumosul sa iti dai seama cand ai in fata un om cu calitatiwinkingSi cand iti dai seama de asta, sa stii sa il tii langa tine cat mai mult timp ca sa te invete ceva din experienta lui.Astia sunt genul de oamenii care ii cauta toate lumea si nu-i gaseste nimenioh go on

| Anca a răspuns:

Nu esti naiva, eu nºas numiºo asa...
Esti prea buna la suflet. Stai linistita ca si mie mi se mai intampla. Si desi stiu ca persoana respectiva are o anumita intentie, iert si trec cu vederea. Desi ar merita un pumn in freza.
Recent m-a dezamagit o prietena ff tare. Nu i-am facut scandal, desi merita o mama de bataie. Dar nici nu mai am ochi s-o vad.

Incearca sa citesti gandurile persoanelor din jurul tau si testeaza-i.
Eu de fiecare data cand testez oamenii imi da cu minus.si uite asa mai tai din "prieteni".

Bafta multa si capu sus! O sa fie bine happy

| Anecherry a răspuns:

La ce ajuta oamenilor sa fie falsi? thinking hmm. depinde. Unii sunt rai din nastere, altii o dobandesc, altii folosesc falsitatea ca pe un scut de protectie. Cine ziceai ca e prost? Ei? Pai daca tu le permiti sa aiba acces liber la tine si la tot ce ai, e si normal sa apara si dezamairi. Multi nu stiu sa aprecieze sau sa spuna un simplu multumesc; ba mai mult, dau cu piciorul sau lovesc. Daca stii ca ai aceasta slabiciune, fii mai prudenta, fara sa o dai un paranoia. Doar fii atenta cui si ce dai. Acum poate e doar o dezamagire, dar pe viitor cine stie ce poate fi. bye

| marrr a răspuns:

Si eu sunt la fel. Pun foarte repede la suflet si ma aleg cu un mare gol in suflet dupa ce o persoana a profitat de mine. Cei care fac asta doar nu se potrivesc cu modul nostru de a gandi si nu-si dau seama, ei sunt indiferentii cu indiferentii. Stii doar, cine se-aseamana, se-aduna. Nu stiu daca te-ai referit la prieteni sau la iubiti, dar se intampla sa te dezamageasca toti. O persoana in care aveai increderea. De curand am fost "Tradata" de o prietena, prietena mea cea mai buna, care a mintit si de atunci mi s-au schimbat multe si.destule. Desi stiam ca se poate repeta, eu aleg sa fiu prietena ei si sa o iert, pentru ca nu suntem Dumnezeu ca sa judecam.
Nu e vorba ca esti prea naiva, ci aceia despre care vorbesti tu sunt prea nepasatori. Incearca sa-ti alegi prietenii, sa ai ceva in comun cu ei si sa te poti baza pe acel cineva. Nu conteaza cine este. Am observat ca de obicei ne facem prieteni dupa cum arata, cat de populari sunt si prin ce "haite" ne pot baga. Iti spun sincer ca niciodata n-am facut parte din asa ceva, pentru ca nu suport modul unora de a gandi si a lua totul la baza.
Nu te schimba doar pentru ei. Doar nu le spune toate secretele pe care le ai, pentru ca multi dintre prieteni sunt falsi. Si eu am trecut prin multe, si noi, ca utilizatori ai TPU din vietile reale am trecut prin multe lucruri de acest gen, dar am avut puterea sa trecem peste acestea. Pana la urma, asta este viata si trebuie sa o acceptam, sa ne zbatem si sa trecem prin toate greutatile ce ne framanta. Nu mai plangehappy

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Te inteleg.Vezi tu, lumea nu e chiar asa buna cu noi.Trebuie sa fim atenti pe cine tinem langa noi.

| Spikey a răspuns:

Unii oameni sunt rai.Si multi sunt asa.Nu mai fii asa naiva.Incearca si tu sa cunostii oamenii mai bine mult mai bine inainte sa te deschizi ceva mai mult fata de ei. O sa dai de-o gamada de persoane de genu asa ca obisnuieste-te.Nu spune la oricine orice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce te referi cand spui naiva? sa inteleg ca faci ce spun ceilalti?
pentru a nu se profita de tine gandeste-te bine inainte sa faci un lucru propus sau refuza nu?
trebuie sa pari intotdeauna sigura pe tine si capabila sa dai replici inapoi stii cum e.
nu te confesa la nimeni decat daca stii ca e de incredere sau arata ca esti suspicioasa daca cineva iti cere sa spui un secret sau ceva de genul
daca te referi la un prieten/iubit e aceeasi treaba...
boo nu mai stiu ce sa zic nu vreau sa scriu un referat aici happy
sper ca te.am ajutat