Pai, parerea mea este ca nu mai are interes pentru tine.Sau...incearca sa fie indiferent pntru a nu-ti arata ca ii e dor de tine si sufara enorm de mult deoarece ai face si tu acelasi lucru daca ai stii ca si el sufera...
Cred ca ar fi a 2a varianta. Iau legatura mai mereu cu prietenul lui si vorbim si cica ar avea aceleasi sentimente. dar e timid si i-am zis sa imi place chiar mult de el si nu mi-a raspuns pe fb. Apoi dupa cateva zile a intrat si m-a intrebat ce fac? ..si m-am prefacut ca nu i-am trimis mesajul respectiv ca sa nu deschid subiectul
Poate te vedea doar ca pe o distractie, acolo la voi, cand venea el in vacanta si de fapt nu l interesezi...
sau poate e timid!
Incearca tu sa fii mai activa, intreaba l ce face, ce parere are de...etc
Daca nu da nici un semn, lasa l in pace, poate te va cauta el.
Pai ar trebui sa ii spui ca il placi mult si ca nu iti place sa te tine asa... sa iti zica sincer ce simte cu adevarat pentru tine si ca ai fi dispusa sa il astepti oricat ar fi nevoie
Am facut chestia asta si a evitat mereu subiectul. Pe scurt, nu mi-a raspuns la mesaj.
Ok,atunci ignoral.Vezi cum reactioneaza atunci cand tu nu il bagi in seama. Si daca se comporta de parca nu iar pasa...clar treci la altul
Mda....am facut asta si dupa cateva zile a inceput sa imi scrie pe fb...revenind la discutiile inutile si plictisitoare despre vreme
Aaaa atunci uita-l. treci la altul.
E greu.
AlexEjmecheru întreabă: