O sa intelegi peste ceva vreme, cand vei intalni o alta fata, pentru care inima ta va bate ca inainte.
Stiu ca nu poti intelege acum asta, dar exista intotdeauna fericire dupa o despartire, trebuie doar sa nu te izolezi de oameni si sa accepti realitatea.
Din pacate, nimic nu este pentru totdeauna. Cu siguranta poti iubi de mai multe ori in viata. O sa dureze o vreme pana o sa te vindeci, dar vei vedea ca dupa cativa ani sufletul tau va gasi din nou resurse sa iubeasca
Normal, ce, tu o iubesti doar pe maica-ta? Il iubesti si pe taica-tu, si pe bunica-ta, matusi-ta etc. asa si aici, ai iubit fata aia, dar o sa ajungi sa iubesti si alta. Doar sa n-o sa ramai acum singur toata viata din cauza nenorocirii. Sau nah, ramai daca tu asa crezi ca o sa fii mai fericit.
Nu.
Iubirea poate sa apara cand te astepti mai putin. Daca tu stai mereu si te gandesti ca ai iubit o data si de acum nu o sa mai iubesti o sa intri in depresie.
Daca vrei sa te convingi ca iubirea exista si dupa o pierdere, incearca sa cunosti o fata pe placul tau si ai sa vezi.Eu m-am indragostit prima oara de un baiat, am avut o relatie adolescentina si nu a fost sa fie.Pe urma am avut o relatie de 8 ani, prima mea relatie serioasa si prima mea iubire.Si uite ca nu mai suntem impreuna, sunt cu altcineva de ceva timp si ne iubim poate mai mult decat ne iubeam in fosta relatie.
Da și nu.
Iubirea e compusă din mai multe încercări și eșecuri de-a forma o relație cu o alta persoana.