| Opersoanamasculina a întrebat:

Nu inteleg o chestie...Ese o fata pe care o plac maxim inca de mult si de cate ori trec pe langa ea si salt ea zambeste usor, ma priveste putin si nu ma baga in seama. Azi am tecut cu bicicleta prin satul unde ea sta si intamplator, in timp ce eu meream singur pe strada (cu bicicleta) ea iesea cu o prieena de la o casa, m-a observat, i-am zis "buna" dar ea mera zambind usor si fara sa-mi raspunda si acum m-am simtit prost ca nu mi-a zis nimic... Oare ma place?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Vei afla singur raspunsul daca intr-o buna zi o vei invita la un suc, dar nu inainte de a te prezenta.

| SkyPilot a răspuns:

Cred ca te place si te fierbe un pic. Incearca odata cand stii ca o sa o vezi sa ii oferi un trandafir rosu si sa ii spui ca e pentru cea mai frumoasa fata happy

| Opersoanamasculina explică (pentru SkyPilot):

M-am gandit la asta cu trandafirul, dar multi mi-au spus ca e o prostie sa ma duc din prima la ea cu trandafirul, ca cica asta o faci atunci cand esti deja impreuna cu ea, ca o sa se sperie cand ma vede cu trandafirul si chestii din astea... Ajuta-ma te rog cu un sfat, pprobabil ai ceva ani mai multi ca mine, eu am 18, si poate ai mai trait experiente la fel... Oare daca ma duc la ea cu un trandafir rosu am mai multe sanse sa o cuceresc pe fata? happy

| cristimihailov a răspuns:

Daca nu pui mana sa vorbesti cu ea, si doar ii arunci cateva cuvinte asa, o sa primesti numai zambete.

Ar trebui sa intrii si in vorba cu ea, sa o inviti undeva.

Ea ce ai vrea sa faca? Sa iti zica ea hai?
Ti-a zambit de mai multe ori.

Pune mana si invit-o. Oricum ar fi o sa aflii daca te place sau nu. Macar vei stii cum stai si vei stii ce sa faci de atunci incolo.