Asa se intimpla... unul bun si unul mai putin bun...si unul profita de bunatatea celuilalt...si dupa multi ani iti dai seama de multe diferente dintre voi... c' est la vie...
De unde si expresia: "sacul si petecul". Explicatia ar fi ca fiecare cauta in celalalt, ceea ce-i lipseste lui. Asa cred.
Opusurile se atrag. De asta, de multe ori, ne indragostim de persoanele nepotrivite. Unii isi dau seama la timp, altii nu. Ratiunea spune ceva, insa inima spune altceva. Si acum, depinde de fiecare in parte ce asculta. sufletul sau mintea.
Sincer, nici eu nu inteleg...asta m intreb si eu in fiecare zi...eu cred ca asa e lasat de l d-zeu, k pers sa se completeze una pe ala, una mai buna q alta mai rea, una mai timida q una mai tupeista etc.asta e viata...si in fond nu noi alegem p cine sa iubim, e o chestie ce vine de la sine, din inautru nostru...inimii nu-i poti poruncii... dar stiu ca undeva exista o pers care m va face sa simt k plutesc, care nu ma va rani, care ma va iubi din adancul sufletului, k ma respecta.intr-adevar,pana vom gasi adevarata dragoste vom suferii mult. dar si cand o vom gasi... d-zeu are grija d fiecare j... ce-i al meu e pus deoparte.viata e compusa si din bune si rele k atfel nu se poate...asta e rostul vietii... d-aia nu e bine sa pui suflet in nicio relatie, cel putin pana la o varsta mai inaintata.adica dupa 25 de ani...ai grija de tine! pupici
Pentru ca dragostea e de multe ori o loterie, unii trag un loz castigator, altii nu...
Si tu esti frumoasa! Daca tu te-ai indragostit de cine nu trebuia macar stii cum e sentimentul ne reciprocitati. Daca de tine s-a indragostit cine nu trebuia, fii mandra.
Nu se vad in poza doar 4 trandafiru, schimba poza cu una cu nr impar.
Nu poti sa-i spui inimii pe cine sa iubeasca, nu?
De fiecare data asa se intampla:oamenii cu suflet bun se indragostesc de oameni cu suflet mai putin buni...Si mie mi s-a intamplat de doua ori sa ma indragostesc de persoame nepotrivite. ii credeam nebuni pe toti din jurul meu care imi ziceau ca persoana nu e potrivita pentru mine, dar usor-usor m-am trezit la realitate si mi-am dat seama ca trebuie sa fiu mai atenta.Asa ca fetelor: atentie maxima de cine va indragostiti!
Nutza_7228 întreabă: