| IloveSumme a întrebat:

Nu-l mai inteleg pe iubitul meu... sunt intr-o situatie de tot r****u. Ne-am certat, nici macar nu stiu pe ce. Am avut o zi proasta si el stie asta, dar aproape nici nu i-a pasat. Apoi i-a zis un prieten ca plang, si ca de ce face asa cu mine, ca nu poate fi si el altfel(( mai iubitor.etc)) si tot el s-a enervat, dar PE MINE. Si nu vrea sa vorbim. Sa-l las sa ma caute el? Precizez ca e f orgolios, si eu sunt dar las mereu de la mine. Acum sa ma pun ca el sau sa ma "injosesc" iar cautandul?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,nu il mai cauta; lasa-l pe el sa te caute...nu stiu cat de mult te merita, din moment ce se comporta asa.Ar trebui sa isi dea mai mult interesul pentru tine si sa fi alaturi de tine,sa fie tandru, intelegatori, iubitor.
Poate ca meriti ceva mai bun.Mereu el face pe victima, poate pentru ca i-ai permis tu prea mult si mereu ai cedat ca sa fie bine, pentru ca il iubesti.Incearca sa fi mai puternica si sa nu mai lasi mereu de la tine!

| Crisu a răspuns:

Daca tot tu te intorci la el, asta nu inseamna ca esti orgolioasa.
Tu ce vrei mai exact sa faci? Vrei sa te intorci tu la el? Daca da, atunci du-te la el. Dar ma gandesc... daca el s-a suparat degeaba, si nu i-a pasat ca ai o zi proasta, tu de ce sa te agiti pentru acest lucru? Cand o sa vrea sa inteleaga ca ai avut o zi proasta, o sa te caute, pana atunci lasa-l sa mediteze.

| thereforyou a răspuns:

Nu inteleg rolul " prietenului lui". Care e treaba lui aici? De unde stie el, de ce s-a bagat el? Cred ca e vreun lingau din ala care iti spune tie tot ce ii spune prietenul tau si tu ii spui lui ce patesti cu iubitul tau. Nu mai bagati pe nimeni in asta, poate de asta s-a enervat iubitul tau si eu m-as fi enervat.

| Dizzydizz a răspuns:

Pf.
fa si tu ce simti, daca simti nevoia sa il vezi nu astepta, viata este scurta...
Dar daca vrei sa ii dai o lectie de viata atunci lasa-l sa te caute.
e alegerea ta.

| cristi202 a răspuns:

Lasa-l pe el sa te caute. Tot cautindu-l tu, el itiprinde punctul sensibil si poate profita de pe urma aceasta. Arata-i ca si tu ai personalitate, ca nu te lasi dusa oricum, ci ca sti si sa spui "nu" daca e cazul. Si, cind se va intoarce, vei avea de cistigat.

| annna a răspuns:

Eu zic sa ii lasi pe el sa te caute...

| georgicutz1 a răspuns:

Lasal sa te caute o sa-ti simta lipsa sau daca nu? Te-a inselatbig grincauta altul refati viata(cauta altul pe care sal iubesti la fel de mult)bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o sa il lasi sa te caute o sa iti reproseze ca el mereu se implica si bla bla bla.
Eu zic sa il lasi in pace, relatia aceasta e cu totul stresanta si obositoare pentru tine.
Este destul de frustrant sa stie iubitul ca esti extrem de obosita si sa iti mai ceara ceva in plus.
E ceva de genu : tu ai fost la sapa 10 zile, si el in a 9 a zi iti spune tare si raspicat " Vreau sa facem sex. ".
Cum sa nu te enervezi, cand tu esti la capatu puterilor, " pe moarte " si el iti cere eforturi " banale" pentru el.
Acest om este doar pentru el, vrea sa ii fie lui bine.
Asa ca lasa'l in pace. Noi avem nevoie de oameni iubitori care sa ne inteleaga.
Cand suntem nervoase sa ne aminteasca cat de mult ne iubesc si ne pretuiesc, nu sa ne arunce tot felul de reprosuri.
Si nu te increde in promisiuni.
Un om gelos ramane gelos la fel cum un orgolios ramane orgolios.

| CatalinaMicuta a răspuns:

Sincer stiu cum te simti in momentul asta.Pentru ca si eu am o situaite asemanatoare cu a ta.Si cu m-am certat cu prietenul meu si si el este enorm de orgolios.Ar trebui totusi sa mergi la el si sa nu iti ceri scuze daca nu ai de ce.Doar sa ii explici de ziua respectiva ca a fost una proasta etc.Si ca ai vrea sa uiti totul si sa va impacati.Fii convisa ca nu te va refuza.Si nu astepta sa te caute el.nu o va face sunt sigura, orgoliul il va impiedica...mai bine actionezi tu decat sa treaca timpul si sa intervina alta fatahappy