| Liada a întrebat:

Nu-l pot uita!
fostul meu prieten este inca in mintea mea.ma gindesc mereu la ceea ce a fost, la povestea noastra. dar am alta relatie. va rog, dati-mi un sfat ca sa-mi pot continua viata mai departe...merci

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Tu esti o neserioasa, cum ai putut sa te implici intr-o noua relatie cand inca nu ti-ai revenit din prima, cum il amagesti pe cel cu care esti acum, pe tine insati, si nu-ti dai seama ca vei face ca amandoi sa suferiti mai mult dupa? El stie ce-i in inima ta, din cauza nesinceritatii tale vei ajunge sa-l pierzi si sa suferi de 2x mai mult ca acum.
Mai bine ii spui ce este in sufletul tau, ca ai crezut ca cu timpul nu vei mai simti asta, si stai un timp singura. Cand vei simti ca poti fi numai a lui, atunci sa fi cu el.

5 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Trebuie sa te deci singura!
Daca te gandesti inca la fostul, ar trebui sa renunti la actuala relatie. Tu alegi.Este viata ta.Insa gandeste-te bine daca alegi sa ramai cu actuaul, pe celalalt trebuie sa ti-l scoti definitiv din suflet.

| Emeraude a răspuns:

Si eu sunt cam in aceeasi situatie, ne-am despartit acum cateva zile dintr-un motiv stupid, dar inca il mai iubesc si inca ma mai iubeste. Cu toate astea, trebuie sa mergem pe drumuri separate fiindca amandoi avem idealuri si tintim inspre teluri diferite, fiindca amandoi avem principii si suntem orgoliosi. Asta e, trebuie sa mergem mai departe, e greu, dar nu avem ce face. Nu stiu daca iubirea vine in timp, dar roaga-l pe actualul tau sa te ajute sa depasesti momentul, daca te iubeste cu adevarat va intelege si va face tot ce-i sta in putinta sa te faca sa te simti bine. Dragostea dispare greu sau niciodata, dar stii cum se zice... "ochii care nu se vad, se uita", poate ca timpul va avea un rol decisiv in incercarea ta de a depasi momentul.
Mult succes!

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai daca l-ai iubit asa de mult nu o sa il uiti si eu is la fel ca tine si eu ma mai gand la fostul am vb 2 ani si eu AM O REL de 6 luni cu altul ceea ce iubesti in viata nu o sa uiti incearca sa iti ocupi timpu cu ceva sau sa o iei ca pe o amintire frumoasa

| rosogalavinia a răspuns:

Pai uita-l si treci in alt ep al vietii tale sterge cu buretele tot ce a fost, si daca il iubesti cu adevarat pe cel cu care esti il vei uita pe ...vechiul... prieten sa te ajute Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca nu trebuie sa-l uiti, ci ca nu a meritat sa-l iubesti si ca persoana din viata ta e totul pentru tine in momentul prezent