| DianaPopa15 a întrebat:

Nu m-a uitat sau doar se joaca …

Buna, am sa spun pe scurt situația mea. De cateva luni de zile am început sa ies cu un tip dar nu aveam ceva serios din diferite motive deși ne plăcem reciproc e o atracție foarte mare între noi. Ne vedeam aproape zilnic la job și apoi când am plecat la un alt job am crezut ca o sa se încheie situația între noi dar el a continuat sa-mi scrie. Am vrut sa ma indepartez de el printr-un mesaj la care mi-a răspuns ca lui ii place de mine cu adevărat și nu-i pare rău ca ne-am întâlnit. De fiecare data când vede ca am poza noua se bagă in seama îmi scrie ca ce frumoasa sunt sigur înnebunesc toți bărbații etc. De 2 luni nu l-am văzut timp in care mi-a scris ca sa ne vedem dar eu am fost plecată și nu am putut.Motivul pentru care am vrut sa ma indepartez e pentru ca am văzut ca nu vrea ceva serios și totuși nu știu ce sa cred dacă ma place sau se joaca de ce continua sa ma caute dacă am plecat din viața lui …aștept o părere mersi

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, vesnica minciuna pe care o folosesc baietii cand vor cu orice pret sa convinga o fata sa se culce cu ei.
Nu pare deloc serios si eu una l-as bloca, ca sa nu te mai sicaneze atata.

| Emma30555 a răspuns:

Un barbat care place profund o fata mai arata si prin fapte nu doar vorbe. Daca nu avrut o relatie cu tine iar tu iti doreai asta, atunci nu ti mai pierde timpul, decat daca nu ai nici o asteptare. Depinde de tine si cum abordezi situatia. Nu depinde de el ci de ceea ce vrei tu. El nu pare sa vrea relatie din ce ai povestit, conteaza ce vrei tu mai departe. Atractie exista altfel nu te ar cauta, dar probabil nu aveti aceleasi perspective

| anonimuIl a răspuns:

Poate vrea să fie din nou cu tine.

| Gândesclarece a răspuns:

Tu știi cel mai bine ce ai văzut. Dar puteți planifica o întâlnire și acolo vorbiți deschid despre ce vă doriți amândoi. Noi putem sa ne dam cu părere, dar niciodată nu vom ști ce intenții are de fapt.