Eu cred ca e un gest foarte frumos si foarte romantic :* nu e de domeniul trecutului s`o surprinzi pe ea cu un trandafir sau orice alta floare,e ft romantic :* ahhh, ce frumos. Deci eu zic sa-i dai, va fi foarte incintata si fericita si totodata isi va ridica parerea despre tine [asta daca n-are alergie la polne ] fetelor le place sa le acorzi atentie Un trandafir poate face mult Bye dear`
Oferai un trandafir la prima intalnire...vezi poate gasesti ceva de genul acesta dar sa fie trandafirul alb si petele rosii. uite ca sa iti faci o mica idee numai ca aici este rosul trandafirul si petele sunt albe http://www.google.ro/......tp?/imgres mea este ca il face mai special:D SPer ca te'am putut ajuta:D
Eu zic ce e mult mai bine sa oferi un trandafir sau o alta floare la prima intalnire, este super dragut si sigur tipa se va bucura. nu te duce ca boul cu mana goala prima impresie conteaza, si sunt sigur ca asa o vei cuceri
Buna. Eu una as zice sa nu. Decat daca o cunosti Daca nu, mai bine nu, pentru ca nu stii ce gen de persoana este. Poate ii plac florile sau poate ca nu.
Daca oferi o floare unei femei nu vad de ce nu ar fi bine. Dimpotriva e un gest foarte frumos si spune multe despre barbatul care-l face.Dar de sa sa nu fie bine? Caci oferi un trandafir si nu un inel ca sa se interpreteze altfel. Ofera trandafirul cu incredere si ai sa vezi ca nu vei regreta ca ai facut acest gest.
Frate.eu cred ca merge un trandafir la prima intalnire(dar acum depide de ea daca e mai sensibila sau nu)
audiggle întreabă: