| justagirl12 a întrebat:

Nu ma gandeam ca o sa ajung sa pun intrebari pe forumul asta, dar anyway!
am nevoie de un raspuns si nu vreau sa ma duc la farmacie ca orasul e mic si nu pot.
am avut relatii sexuale neprotejate cu prietenul meu si am luat prostinor 2, dar inainte cu vreo 5 ore sa iau cea de-a doua pastila, am facut din nou prostii (ca prostii) si s-a spart prezervativul, apoi am luat cea de-a doua pastila( la vreo 3 ore).
problema e ca nu stiu ce sa fac acum, adica:nu a lasat de tot, ca si-a dat seama, nu mai is in perioada fertila( perioada fertila a fost intre 10 si 16 sept), dar mi-e frica!
astept niste idei! va rog!

3 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

N-ai dc sa te temi.Probabilitatea sa ramai insarcinata din primul contact sexual este mica.Iti recomand totusi daca se va mai intampla sa te duci sa faci un dus in picioare sa se scurga tot si sa te speli bine cu dusul inauntru.Nu ai dc sa te temi! Suntem intr-un secol in care stiintza a evoluat. Exista avortul.Dar ma indoiesc ca este posibil in cazul tau.In plus, daca ai luat deja o pastilutza de a doua zi, este ok.Stai linistita si spor la "altele" laughing

| rino90 a răspuns:

1. "anyway"
2. se mentioneaza ca dupa ce iei pastila aia sa nu ai contact sexual aproximativ o saptamana
3. asta cu dusu din picioare e un idiot
4. daca dupa 10 zile de la chestia aia tot ai indoieli... fa-ti un test de sarcina
5. daca ti-a iesit pozitiv sau tot ai "indoieli" du-te la ginecolog. iti va prescrie un tratament care sa "opreasca" sarcina.
6. stai linistita si continua cu placerea protejata de acu tongue

| Laurretta a răspuns:

Dacă nu poți să te duci la farmacie la tine în orășel poți ruga o prietenă (de încredere) care poate să-ți cumpere ea (dacă stă în alt oraș) un test de sarcină ca să fii sigură că totul este în regulă. Data viitoare aveți mai multă grijă.
Baftă!