anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma gandeam ca o sa cer ajutorul aici... orgoliul.
De curand m-am indragostit pana peste cap de o fata, iar acum suntem impreuna. Nu stam in acelasi oras si incerc sa ma duc cat mai des pe acolo.
O iubesc foarte mult si sunt convins ca si ea ma iubeste.

Problema este urmatoarea. o pup pe gat pe mana peste tot. O tin numai in brate si o sarut cam din 2 in 2 minute. Ea nu m-a evitat niciodata. Dar mi se pare ca o sufoc, ca nu o las sa respire. Am intrebat-o si mi-a zis ca nu o deranjeaza dar nu mi s-a parut ca era prea sigura pe ea, o fii zis doar pentru ca ma iubeste.

Deci acum vine intrebarea mea, si puteti rade cat vreti, ma folosesc de anonimatul relativ pe care mi-l ofera internetul: O sarut prea des? Odata la cat timp ar trebui sa o fac? Eu nu ma pot abtine, dar cred ca pot sa o mai las sa mai respire. Si daca as sarutao 24/24 tot nu m-as satura, asa ca astept sfaturi.

Multumesc anticipat

PS: As dori sfatul unei fete.

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Faptul ca sunteti la o oarecare distanta si nu va vedeti chiar in fiecare zi aduce dupa sine si dorinta dublata de a fi cat mai aproape de persoana iubita,cred ca ai fi simtit-o ca e rezervata si se retrage cand incerci sa o pupi, poate ca ii face placere, chiar se simte dorinta, atata timp cat nu o vezi ca se eschiveaza insemna ca vrea si ea, tu doar urmareste-i reactiile si iti vei da singur seama daca incepe sa o deranjeze vreodata

2 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Pentru ca nu va vedeti atat de des asta mi se pare absolut normal. Cred ca daca chiar te iubeste nu ai sufoca-o. Incearca sa te abtii un pic sa vezi daca face si ea acelasi lucru( si atunci poti sa iti dai seama ) bafta!

| Nordic a răspuns:

Mă, știu cum e laughing Te înțeleg. Dar e posibil să o sufoci puțin. Ea n-o să-ți zică asta acum. Ai putea să rerești un pic gestul. N-aș putea spune la cât timp s-o săruți, vezi tu asta. Dar da, odată la 2 minute e cam des și cum spunteam, te înțeleg perfect laughing