| Anarchy_2050 a întrebat:

Nu ma gandeam ca o sa postez eu vreodata o intrebare de genu', dar in fine, m-am despartit de prietena mea (cred ca prima fata pe care am iubit-o cu adevarat xD) cu care am fost in jur de 10 luni, am multe amintiri placute cu ea, revelion facut cu ea, am facut dragoste cu ea, multe alte chestii frumoase... dar acum problema e alta, desi m-am despartit de ea (din cauza ca devenise rece, nu zic ca e numai vina ei dar in fine) inca o iubesc si din cauza asta nu pot sa ma gandesc la altceva, decat la ce a fost cu ea.nu pot sa dorm noaptea (e 06:22 AM acum, nu stiu daca apare ora la care postez chestia asta), simt ca sunt legat de pat si nu poate sa treaca o zi fara sa fiu cu moralul la pamant cu gandul la ea... vreo idee? ajutor? din cate vad pe la "postarile ei online" ea nu are mare dificultate in a trece peste asta si doare si mai rau.Astept si eu un raspuns mai intelept, thx in advance p. s: e SINGURA fata care m-a facut vreodata sa ma simt asa de rau (dar si bine cand eram impreuna si nu ne certam)

Răspuns Câştigător
| georgegs a răspuns:

Am.fost.la.fel.ca.tine.si.inca.mai.sunt
incearca.sa.o.uiti.stergei.nr.de.tel.pozele.id.de.mess
si.cand.iesti.prin.preajma.ei.prefate.si.tu
ca.nai.nimic.ca.iesti.fericit.iesi.cu.prieteni.prin.oras
nu.o.vei.putea.uita.din.prima.va.dura.ceva.timp.funda?

14 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vorbeste cu ea.Asta e singurul sfat pe care ti-l pot da!

| alina_iulia a răspuns:

Eu una sunt fata si pana sa citesc ce ai postat tu nu credeam ca si baieti sufera...
sa revenim la problema ta spui ca ai iubito mult puneti intrebarea ce s-ar intampla daca ea se intoarce la tine crezi ca va veti desparti iar daca da eu zica sa nu iti mai faci iluzi
acum ca esti cu moralu la pamant ai nevoie ca prieteni sa iti fie alaturi sa te sprizine in a iesi pe afara in a te distra asfel incat sa o uiti macar temporar pe acea fata
daca ea nu are remuscari ca v-ati despartit tu dc sa ai
fete sunt multe dale doar o sansa sa vezi daca vei fi iar fericit!
sper ca sfatul meu sa te ajute happy
bafta happyte puplaughing

| nathalie a răspuns:

Desi sunt fata o sa incerc sa-ti dau un sfat constructiv. Cu timpul te vei simti mai bine, dar pana atunci incearca sa iti umpli cu ceva timpul, sa iesi cu prietenii, sa pui lucrurile care iti aduc aminte de ea intr-un loc cat mai ascuns, sa incerci sa cunosti oamnei noi si o sa vezi ca totul o sa fie binehappy
daca mai ai nelamuriri/intrebari/nevoie de alte sfaturi nu ezita sa imi trimit un mesajhappy

| noName_8681 a răspuns:

Cauta o alta fata. sau incearca sa te impaci cu ea. poti sa incerci sa te focalizezi pe ceva anume, sa faci ceva, ca sa uiti.

| linutza a răspuns:

Ce vreau sa te intreb. nu ai incerat sa vb cu ea.nu crezi ca postarile ei nu inseamna nimic, in fine asta e... Aparenetele inseala...bafta!

| alexoprondrina a răspuns:

Ce ma enerveaza fetele astea care dau raspunsuri gen:'ma mir ca suferi, doar esti baiat?' Adica ce? Credeti ca ei sunt de piatra? Unii sunt mai pampalai ca cea mai sufletista fata de pe Terra. Baietii functioneaza cam asa: 'prefa-te ca nu-ti pasa'. Asta fac! se prefac...asa ca don't tell anyone

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca odata cu moralul e si altceva la pamint e explicabila toata problema.Mai,ce naibii va pierdeti in sentimentalisme ieftine? Chiar nu auziti tipatul carnii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebe sa iesi la distractie man asa uiti de tot pe moment problema e ca apoi iar te gandesti la asta Viata e grea sa stii si mult mai greu e cand pui suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te inteleg! tu te-ai despartit de ea...de ce nu incerci sa te reinpaci in loc sa o uiti? daca nu merge si a doua oara fa ce a zis clodiswinking P. S oare fetei chiar nu ii pasa? nu cumva se preface sa iti demonstreze ceva?

| edy_5846 a răspuns:

Nu te mai stressa atat. intelegem despre ce e vorba dar ia ce a fost frumos din relatie, ce ai invatat si continua sa mergi mai departe happy lasa universul sa-ti arate toate frumusetile, nu te limita doar la un anumit lucru

| annuta a răspuns:

Mah sincer iti spun esti primul baiat care il aud ca sufera dupa o fata.deci sunt fata asculta sfatul meu. cred sa mearga.combinate cu alta si incearca sa faci tot posibilul sa te vada ea atunci nu o sa zica ca suferi dupa ea daca si-a dat seama ca suferi te ia de fraier asa ca daca te duci cu alta pe unde e ea ea va spune vai ce repede e cu alta ia ca ma bag intre iei si se va intoarce la tine daca nu incearca sa ii dai un mesaj anonim pe mess pe tel pe orice cum ca o iubesti si chestii sau suno cu ascuns si incearca sa ii spui ce gandesti liber poate dakaa e genu de fata intelegatoare si sensibila va intelege si veti impaca.sincera sa fiu la mine a mers tot la fel am facut cu un baiat si am 5 ani cu el.ma inteleg ff bine cu el si vorbim deschis si de trecut si de prezent si de viitor

| Anarchy_2050 explică:

Ar fii usor faza cu iesitu cu prietenii daca n-ar fi problema ca nu ma simt in stare de chestii de genu'...ok...ies cu ei (care au mai ramas, ca am renuntat la multi pentru ea) dar cand ma intorc acasa zici ca's cazut in cap laughing si prietenii care AR PUTEA sa ma ajute cu adevarat cu chestia asta, care m-au ajutat si in trecut cand eram cu adevarat "cazut", ghici ce, sunt in relatii de 1 an, 1 an jumate si daca ii vad cred ca imi dau cu ceva in cap laughing, anyway thx for help

| Anarchy_2050 explică:

Am vorbit cu ea, pentru ca am sperat sa reusesc ceva, dar fara niciun rost si oricum nu se mai pune problema de cum sa o recuceresc ci de cum sa o uit, pentru ca ne-am mai despartit (cateva zile) si ne-am impacat, a fost totul perfect 1 saptamana -2 si s-a schimbat iar (a devenit distanta)...nu zic ca eu n-am gresit cu nimic, dar de fiecare data a facut la fel, deci numai vreau, de asemenea vreau sa spun ca EU sunt cel care s-a despartit de ea acum. i-am zis ca mai bine ne despartim ca oricum nu ajungem nicaieri, la care raspunsul ei a fost "ok, nu pot sa te tin langa mine cu forta"adica...cam asta vroia si ea, sa ne despartim, dar (mai spun odata) problema e ca nu pot sa nu ma gandesc la ea.

| Incendio a răspuns:

Frate nu stiu cati ani ai, dar nu cont! eu am avut o rel de 4 ani si eram pe cale sa o cer.Cand bomba inainte cu vreo 2 luni imi zice ca nu stie c mai simte pentru mine si ca ar vrea o pauza, a mai mers km o luna treaba si eu am plecat in germania o luna, m-am intors se racise iarasi. Am luat pauza dorita de ea pentru ca na, n-aveam c face, ea vroia sa fie libera sasi traiasca viata, am lasat-o sa faca c vrea dupa vreo 2 saptamani sa reintors la mine si mi-a spus cai pare rau si ca vrea sa ne impacam. si acum neam desp iarasi de tot de data asta. N-ai c face frate trebuie sati vezi de viata ta, stiu cum e ...nu dormi, nu mananci si multe altele. Daca tu o iubesti asa mult, ea nu stie c a pierdut ca nu va mai intalni ca tine sa o pretuiasca si noua luni e putin ia-o ca pe o experieta bine venita