In momentul zero, cel in care nu te vei gandi la problema asta, va veni si "izbitura" despre care ti-am spus. Pariez ca vei spune la un moment dat unei prietene " draga mea, nu stiu de unde a aparut tipul asta, dar...". Nu-ti mai face ganduri negative, pentru ca autosugestia este foarte puternica si lucreaza eficient. Las-o asa, ca ce-i al tau este pus deoparte.
Asta se întâmplă că tr orientezi către fete potrivite doar din punct de vedere fizic. Ca să te îndrăgosteşti, dar să ai răbdare să se ajungă la iubire, trebuie ca partenera să aibă şi alte calităţi. Acum tu trebuie să fii sincer cu tine şi să stabileşti ce ţi-ai dori de la partenera ta şi să te orientezi strict asupra fetelor care îndeplinesc acele criterii alese de tine.
Mi-ai descris cam aproape intreaga viata. Asa am fost si eu pana am găsit acea persoana perfecta pentru mine.
Ma bucur ca ti-ai gasit persoana potrivita...greu isi fac aparitia in vietile noastre fenomenele acestea
Hmmm... deocamdata. Insa, te asigur de un singur lucru: cand te va izbi iubirea, va fi exact ca atunci cand iei cel mai puternic drog! Chestia asta nu vine la comanda. Pur si simplu se intampla. P.S. Cand se va intampla, sa mai bagi o postare aici.
Ce bun raspuns! Ma intreb cand? Pentru ca am cunoscut destui baieti si nici unul nu m-a facut sa ma indragostesc.ei erau si vorbeam si faceam tot ca intr-o relatie dar nimic...
Sunt de aceeasi parere! Bine zis, nu-mi fac griji
In momentul zero, cel in care nu te vei gandi la problema asta, va veni si "izbitura" despre care ti-am spus. Pariez ca vei spune la un moment dat unei prietene " draga mea, nu stiu de unde a aparut tipul asta, dar...". Nu-ti mai face ganduri negative, pentru ca autosugestia este foarte puternica si lucreaza eficient. Las-o asa, ca ce-i al tau este pus deoparte.
Nici eu nu m-am indragostit niciodata si sunt baiat eu doar am gasit fete care sa imi placa la ele felul in care arata si asta pentru cateva secunde maxim si gata, eu ma pot indragosti doar daca cunosc persoana mai bine
Și eu sunt atrasă de foarte multi băieți.
Nu simt iubire, simt doar atracție, pentru că poate doar așa trebuie sa fie, o sa vina momentul potrivit, dar când vine momentul, fă ceva repede înainte să fie prea târziu...ok?
Respect draga pentru curaj și sinceritate chiar apreciez și eu tot asa sunt! Ma bucur ca nu sunt singura dar la ce te referi sa fac pana nu e prea târziu?
Păi vorbim de acel moment...va veni și el când te îndrăgostești și așa.
Dacă el nu face primul pas, fă tu, nu e o rușine că ne-am îndrăgostit.
Așa e adolescența. E normal cu un băiat să aibă sentimente fața de o fată sau o fată să aibă sentimente fața de un băiat.
Curaj
anonim_4396 întreabă: