| r3spectt a întrebat:

Nu ma inteleg deloc...Sufar mult poate chiar prea mult din cauza dragostei.in rest totul e foarte foarte bine datorita fam mele.
In aproximativ am refuzat 3 fete iar pe alta o plac si sunt convins ca si ea pe mine.acum mult timp nu stiam cum sa scap de ea, dar acum roata s-a sucit.ma simt timid in prezenta ei si nu stiu de ce.vad ca atunci cand trec pe langa ea sau stau de vb cu ea tine privirea in alta parte, nu se uita in ochii mei, si se comporta altfel cu mine fata de ceilalti.ideea este ca am inceput s'o plac. dar nu stiu cum "dracu" de si'a gasit pe altul, m-am uitat pe facebook la el si sincer mi se pare un baiat fara situatie financiara buna, si dupa vocabular si vestimentatie un "smecgheras de cartier". sunt sigur ca relatia lor nu vca dura mult... dar intrebarea este de ce mi-a facut asta? poate nu m'o place si am interpretat totul gresit.sau ca eu sunt cam indiferent cu ea si de aceia.recunosc ca sunt indiferent in aproprierea iei dar acasa stau 2 ore si ma uit la pozele ei si ma gandesc la ea...mai sunt si alte fete dragute dar parca pentru ea simt ceva., ast raspunsuri.chiar sunt trist,, ma duc sa'mi iau o bere.

1 răspuns:
| unnimic_5466 a răspuns:

In ziua de azi mai ales fetele cuminiti prefera baietii "rai", iar daca tu esti ca un ingeras ignorant in preajma ei nu faci chiar nimic.
Dar sa stii ca de obicei asta inseamna ca nu esti pentru ea... si stai relaxat, fetele in general nu merita sa pui atat de multa pasiune mai ales la varsta ta...