| sexxxx a întrebat:

NU MA LUATI LA MISTO!
sunt cu o fata de vreo 6 luni, toate bune si frumoase, dar nu am curaj sa o chem la mine acasa, si daca o chem ce putem face in afara de sex? vreau niste pareri sincere...MULTUMESC funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa-ti curajul si intreab-o kiss. Puteti vorbi, va puteti uita la un film. chemati prietenii, dansati, ascultati muzica si ceva mai intim [ Stii tu ce kiss]. Eu una nu cred ca e vreo problema sa o chemi la tine acasa, atata timp cat te poti abtine de la anumite chestii kiss. Poate si ea vrea sa faceti sex, dar nu stie cum sa arate. Incearca tu primul ca esti baiatsmug. Cine stiesmug... Baftahappy Funda big grin?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LolLzz a răspuns:

Pai uitati-va la un film, beti un suc mai povestiti etc etc

| mmmiruna a răspuns:

Deci ar trebui sa iti faci curaj sa o inviti, puteti face multe alte chestii...va uitati la un film, ascultati muzica, si nu ar trebui sa te aventurezi asa sau te te gandesti numai la sex. sincera sa fiu chiar daca tu incerci sa faci asta nu va vrea ea. Deci cauta un film frumos si invit-o la tine si ia-o incet. fundita?

| wPapy a răspuns:

Poi uite aici cum sa faci.E vinerea noaptea poloaua cu galeata si tuna si fulgera, Va uitati la fenomene stranii.Ea o sa se sperie si o sa stea la tine in brate.Tu o linistesti si o sai cuceresti inima si o sa creada ca esti un gentleman.

| LeeJiEun a răspuns:

Va uitati la un film, va plimbati pe afara, beti un suc sau altceva.
Mancati o prajituralaughing
Altceva nu stiu ce sa zic ca nu am incercat asta niciodata.
fundita?big grin

| alylove15 a răspuns:

Puteti sa va uitati la un film.cel mai bine ar fi unul de groaza ei ii va fi frica si u o vei lua in brate. poti pregatic totul romantic in jur cum ar fi lumanari parfumate si petale de trandafiri.

| marianm a răspuns:

Cheamo` la tine si nu incerca nimic prima datalaughing. sa aiba incredere in tine. apoi urmatoarea data.incepi cu sarutari nu direct.laughing abia a3 oara incerca ceva. parerea mea

| irina20 a răspuns:

Daca inviti o fata la tine acasa trebuie sa faceti neaparat sex?
Va puteti juca, sau sa va uitati la ceva amuzant pe net, va puteti uita la poze la filmari ...etc.

| Gabriel1 a răspuns:

Daca o barbieresti si o speli pe dinti ai toate sansele la ea.happy

| Aly_2611 a răspuns:

Pai va uitati la un film, ascultati muzica, puteti vorbi despre ce a mai facut fiecare, jucati-va...incearca sa fi natural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merci de funda kiss