anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma mai inteleg cu prietenul meu. Suntem impreuna de un an si 2 luni. 10 luni a fost bine dar de 4 luni efectiv ne scoatem ochii. Suntem mai mult despartiti decat impreuna. Problema e ca joak poker. Daca am vazut ca nu intelege sa termine cu asta am terminato eu cu el. Acum a zis ca renunta si ne-am impacat. Faza e ca el e obisnuit ca toata lumea sa faca cum vrea el. E un copchil rasfatat sa zic asa, iar eu sunt incapatanata si nu ii permit si de aia ne certam d o mie d ori p zi. C sa fac? ajutor. SI el e dispus sa schimbe cate ceva ca sa ne intelegem

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, prin respect, incredere, comunicare si iubire puteti sa va intelegeti; daca va iubiti ar fi pacat sa va despartiti dupa atata timp, dar cred ca doar comunicand puteti reusi.
Vb.cu el si explica-i cum sta treaba, daca te iubeste se va schimba, dar incearca si tu sa nu mai fi asa incapatanata!

| vyolycy a răspuns:

La mine juca la aparate si mereu il stresam cu chestia asta...pana a vazut ca nu e bine si s-a lasat dar ca sa pot sa-l conving sa se lase a trebui sa ma skmb si eu, incearca sa va skmbati amandoi si poate poate mai e ceva de facut...parerea mea

| BoxyBelea a răspuns:

Daca e pierzator la poker trebuie convins sa se lase, dar daca e castigator trebuie sa-l lasi sa se joace pentru ca nu e nimic rau in asta tongue