| LAriiscukka a întrebat:

Nu ma mai pot opri din plans il iubesc mult de tot si s-a suparat pe mine ca am vb cu el la telefon si intre timp ma saluatat cineva s-a enervat foarte tare si nu a mai vrut sa vorbim acum mi-a zis sa il las catva timp singur si sa astept sa ma caute elsad chiar nu mai stiu ce sa cred simt ca mor asa de rau ma simt a zis ca:" Nu vreau sa suferi, doar vreau sa nu mai vb cateva zile si dupa aceea sa te caut eu daca mai vreai sa imi vorbesti. te rog incearca sa ma intelegei desi stiu ca iti e greu. te pup." acela a fost ultimul sms pe care mi la trimis

11 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Chiar nu te inteleg!~~Cum poti suferii dupa o persoana care nu te Respecta Deloc Care nu simte nimic pentru tine Care ii este indiferent pentru sentimentele care i le porti in suflet,,~~~Deci Sfatul meu este sa l uiti Definitiv Nu Se merita sa stai langa o persoana Care sufera in asa fel de o Gelozie Cronica~ ok/! OK?

| Miauti a răspuns:

Cum a spus Mariia17... daca te iubea nu iti facea asa ceva.
Din cate observ cauta motive ca sa se desparta...
deci l ai tinut pe uscat laughing)

Iti sugerez sa te desparti de el definitiv... pe langa faptul ca te insala.

| h3r a răspuns:

Buna draga mea.
E un gest urat din partea lui in primul rand. E absurd sa reactioneze asa la un salut. S-a folosit de asta ca si pretext ca sa va despartiti. El vrea o pauza sau sa va despartiti definitiv, trebuia sa-ti dai seama.
Cauta-l, si asta pentru ca il iubesti si nu o sa rezisti, insa nu te lasa calcata in picioare, e urat ce ti-a facut.
Lasa-l 2 zile si cauta-l, arata-i ca il iubesti si ca mai vrei o sansa, iar daca nu se poate e vina lui, nu mai vrea nimic. Trebuie sa te astepti la orice!
Curaj draga mea si ai grija de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost chiar absurd ce a facut. Daca are putina minte, sigur nu asta e motivul pentru care vrea sa luati o pauza. Vrea o pauza pentru ce? Motivul nu e intemeiat deloc.
E prea gelos si absurd.Da, il iubesti, dar merita?
Spune-i ca daca te iubeste sa nu se mai poarte asa.A exagerat.
P.S.: E foarte posibil sa fie alta fata la mijloc, afla cumva.

| Demonull a răspuns:

Ioi paranoia prietenu asta a tau.adica daca te-a salutat ce? pune-ti si tu niste semne de intrebare, merita sa te consumi, sa plangi pentru nefericitu?

| Andradutsa a răspuns:

Deci, acum parerea mea. hai sa-ti zic ce am facut eu. dupa 2 ani jumate, prietenul meu vroia sa ne despartim, 2 zile a insistat ca nu ne intelegem si gata s-a terminat tot. eu am plans am facut ca toate alea ca nu vroiam sa ne despartim. intr-un final intr-o seara ne-am vazut si l-am intrebat daca vrea sa ne despartim. a zis da. eu i-am zis ok, si sa ma suni daca iti va fi dor de mine happy
eu nu l-am sunat si eram hotarata sa-l las in pace, si cand colo ma trezesc cu telefoane de la el, ca ma iubeste, ca nu poate sa stea fara mine.

asa si tu. lasa-l, ai ambitie, daca te iubeste te cauta, daca nu, el nu te merita deloc. succes:*

| Mariia17 a răspuns:

Daca te iubea sau inca te iubeste nu ti-ar face faze de genu. Aceste faze de genu demonstreaza exact contrariu la ce ar putea spune el! Ar trebui sa te calmezi sa vb clar cu el cum sta treaba, ca pana la urma urme-i tot tu suferi, plangi. gen: ca acum. Cand iubesti nu-ti bati joc!

| andreiut9574 a răspuns:

Daca te iubea nu iti facea faze de genul asta... salutul a fost un motiv de a putea sa fie singur o perioada.

| AlGhoti a răspuns:

Inseamna ca vrea sa incerce cu alta sa se combine si daca nu-i reuseste te are pe tine dupa.

| Paain a răspuns:

Nu te iubeste fii sigura, Desparte-te de elwinking Asa faceam si eu inainte laughing

| Maria_Ana_1995_h a răspuns:

Asta inseamna adio...iti spun eu..nu te lasa pentru un simplu salut...ori e prea gelos ori nu stie cum sa scape de tn..ai grija.