| Pitic a întrebat:

Nu ma mai simt atrasa de iubitul meu.
A intervenit monotonia, iar viata intima este cu totul la pamant. Desi el doreste eu ma simt ingrozita atunci cand vine momentul care ar trebui sa fie magic.
Am inceput sa ma gandesc cum ar fi sa am o aventura. Iubesc si asta ma face doar sa ma gandesc nu sa si trec la actiune.
Imi doresc o familie cu barbatul de langa mine, dar nu ne potrivim din punct de vedere sexual. Orice am incerca (lenjerii sexy, locuri diferite, etc) nu reusesc sa ma simt bine spre deosebire de el care mereu doreste mai mult si mai des.
voi v-ati confruntat cu aceasta problema?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! Ce virstă ave ti voi?

| corbulalbrosu a răspuns:

Prima propozitie indica din start ca in subconstientul tau este clara ideea ca nu-l mai iubesti deoarece lipseste sentimentul de atractie fata de sotul tau iar in astfel de conditii viata alaturi de el nu mai are rost. Ar fi cel mai cinstit sa ti-o exprimi hotarat deoarece in timp relatia se va deteriora tot mai mult iar finalul va fi invariabil acelasi. Gandeste-te bine ca o viata traita in minciuna la un moment devine un calvar de nesuportat si poate duce la acte necugetate. O discutie cu el pe aceasta tema este obligatorie si cat mai urgent.Inca esti tanara si cel mai important ai si tu dreptul la fericire in viata.

| SkyPilot a răspuns:

Ma tem ca vei avea de ales una din cele doua. Din ce povestesti, ai incercat ce era de incercat si nu ati avut succes.
"Monotonia" nu este cu adevarat motivul, ci faptul ca el nu te atrage din punct de vedere sexual. De asta te si gandesti la o aventura. Se spune ca creierul este cel mai mare organ sexual.
Incearca sa vezi un psihoterapeut, poate ca te ajuta. Daca asa ceva nu merge, parerea mea este ca trebuie sa va despartiti. Nu cred ca vei putea accepta o viata cu sex din obligatie iar daca il inseli, mai bine il lasi direct. Lucrurile astea au un mod foarte pervers de a iesi la lumina si va afla cand nici nu te astepti.
Mai cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu tine insati, daca te gandesti la o aventura, sentimentele tale pentru el nu prea mai exista. Practic iti faci planul sa te mariti cu un amic, nu cu un iubit.

| Voidwithin a răspuns:

Totusi din bun simt ar trebui sa te desparti de el si dupa sa iti cauti altul care sa te satisfaca pe deplin.
N-ar strica totusi sa ii spui lui cum ne-ai spus si noua, poate mai poti salva ceva.

| Otto2014 a răspuns:

Sunteti prea diferiti, sau poate iti ascunde ceva

| iulianpinzaru a răspuns:

Incearca sa o faci si"cu altcineva care sa te faca sa te simti si tu bine, nu te opri la prima banana