| mgtow a întrebat:

Nu mai exista acea incredere ca inainte, acum e imposibil sa se intample ceva frumos in viata mea pentru ca nu mai exista acea fata care merita dragostea adevarata. Cum vi se pare? Din ce in ce mai multe fete sunt cu 2 fete si orice ocazie mia esuat asa ceva nu se poate...

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eh... deja e generalizat iar generalizarea e o greşeală logică.
Cum am putut eu, poţi şi tu. Orice generalizare e suficient să fie contrazis de existenţa unui singur contraexemplu. Prin rumare "nu mai există acea fată care să merite dragostea adevărată", e o afirmaţie falsă.
Îţi spun din experienţă că aceste situaţii nefericite în care dai des peste nenorocite fără sentimente sunt foarte utile. Pentru că, cu cât dai peste mai multe, cu atât devii genul de misogin productiv. Ce înseamnă asta? Înseamnă că ar trebui să investeşti din ce în ce mai mult în standarde şi astfel vei putea preveni foarte multe situaţii şi-ţi vei putea alege cu mai mare precizie fata în care să investeşti sentimente.
Femeile-s femei şi asta-i o problemă de fond cu care trebuie să te familiarizei şi să poţi să eviţi cât mai multe laturi negative majore.
Nu e greu, crede-mă, dar necesită mult timp şi asta-i uneori enervant dar când ajungi la rezultat, crede-mă că o să-ţi placă!
Salut.

| Vizitiul a răspuns:

Fii sigur ca femeia cu o singura fata te observa ca ai si tu o singura fata! Asteapta, si eu astepthappy.

| tarziu a răspuns:

O perioada incearca sa te multumesti doar cu partea fizica, nu iti cauta jumatatea. Apare cand nu te astepti. Increderea e cea mai de rahat treaba care a fost inventata, o data ce o pierzi, exista riscul sa nu o recapeti! Inchei cu fraza care ma dispera la culme : " Timpul le rezolva pe toate "

| ramona_4785 a răspuns:

Daca ai fost dezamagit o data, de de doua ori de trei ori te ridici si mergi mai departe orice ar fi si nu te gandi ca toate sunt la fel pentru ca te inseli; nu mai incerca sa o cauti pentru ca te va gasi ea pe tine dar ai grija sa nu faci greseala sa ii pui eticheta din prima pentru ca astfel iti va scapa printre degete; increderea este ceva imens in ziua de azi si nu se gaseste asa usor dar cand o vei gasi ai grija sa o pretuiesti; ai rabdare la unii vine mai repede la altii mai tarziu, bafta multahappy

| yoyodedeea a răspuns:

Mai iceman. te lamentezi aici ca toate fetele sunt cu 2 fete dar nici nu le acorzi vreo sansa sa-ti demonstreze contrariu pentru ca te-ai inchis in tine acolo. te-ai baricadat de-a binelea.zau.
socializeaza. vb cu oricine. fata, baiat nu conteaza, fa-ti prieteni, amici.orice.imposibil sa nu fie cineva acolo pentru tine. fete care sa merite sunt.nu multe dar din fericire mai suntbig grin.am mai zis cuiva pe TPU. e bine sa le acorzi tuturor sanse egale.ca ti-ai luat teapa o data.de 2.de 3 ori.se intampla. dar nu toti suntem la fel ca daca eram la fel nu ne mai certam naibii.credeam toti in aceleashi chestii gandeam la fel aveam aceleasi gusturi si vai ce banali mai eramtongue
si in plus... vorba aia fiecare sac are petecul sautongue

| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Fii sigur ca exista fata! Deschide ochii mai bine si o vei vedea. Poate nu te uiti unde trebuie. Poate si ea gandeste la fel ca tine. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti pierde speranta orice s-ar intampla! Si eu am trecut prin ceea ce treci tu, cu toate ca sunt fata, dar am luptat cu mine insumi mi-am invis teama si am mers mai departe. Iar acum pot spune ca sunt foarte fericita!
Nu uita un singur lucru: NU cauta tu dragostea adevarata, te v-a gasi ea pe tine! Te asigur! Si eu am patit la fel! Am dat peste el din greseala! sincer!
Ai grija de tinde si mergi mai departe sperand!
Bye bye!

| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

BunaX:

pai depinde: unele fete umbla numai dupa bani dar exista sh fete cu o sg fata care stiu sa iubeasca cu adv sh chiar merita sa le iubesti. sfatul meu: deschide ochii in toate partile pentru ca un suflet bate sh pentru tinewinking...bafta:*