| Just a kid a întrebat:

Nu mai inteleg NIMIC.ieri dimineata mi-a zis ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine ca sa il las ca acum nu ma mai iubeste si ca e dezamagit ca el m-a iubit enorm si am fost totul pentru el si eu nu l-am iubit. s mi-a zis ca iubeste pe alta asa ca eu l-am lasat ieri dupa discutia asta si a intrat pe mes seara si a inceput sa isi puna la status":X:X"(el nu a avut NICIODATA STS chiar nu e genu) a dat mass"sall lome:X:*"(NICIODATA NA FACUT ASTA si il stiu de 1 an deci CHIAR NU E GENU) si paia mi-a dat msf"te iubesc:*:*:*pup dulceeeeeeeeee:X" s nu i-am raspuns nimic si mi-a zis"a scuze nu era pentru tine" s i-am raspuns"aha" "scuze" "bine nu-i nimic" "scuze" "aha" s dupa a icneput ca dc nu am iesit afara mi-e rusine sa dau ochii cu el? s i-am zis ca am iesit afara da nu azi(adica ieri)ca am fost in oras sa ma plimb sia zis"aaaaaaaaa bine" eu ce sa mai inteleg si sa mai fac? imi zice sal las si face faze de genustraight face

17 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Nu te merita din moment ce ti-a facut asta. Faza cu "te iubesc" si dupa "scuze nu era pentru tine" este o porcarie si face asta doar ca sa te faca geloasa. Si-o fi gasit pe alta si vrea sa-ti faca in ciuda acum cu lucrul asta. Eu zic sa-l lasi. daca el are chef sa-si bata joc lasa-l sa se faca singur de ras. sa gandeasca si sa-si dea seama ca a gresit. Cu siguranta nu va observa asta acum, dar in timp isi va da seama!
Succes si nu te mai framanta pentru un asemenea baiat.:*

| Just a kid explică:

Deci el acum vb cu o tipa de care EU IAM ZIS INAINTEstraight face s i-am zis"o stii pe..." "nu s nu ma intereseaza" "e enervanta orkm ma calca pe nervi da draguta e" "nu ma intereseaza de aia"s acum vb cu ea. insa nu stiu daca ati citit celelalte intrebari faza de la care s-a suparat a fost ca am zis de un tip ca e dragut si i-am dat poza cu el unei colege(tipu fiind unu pe care el nu il suporta si stie ca mi-a placut de el pentru ca i-am zis eu in fata)si s-a suparat frt tare si mi-a zis"nu is genu si credeam ca nici tu nu faci asa da m-am inselat asa ca deacum fac si eu de astea ai sa vezi"sad

| Just a kid explică:

Faza e ca el timp de 8 luni a facut cam tot ce l-am rugat si dc sa nu recunosc ii impuneam niste chestii foarte nasoale da el lea acceptat s duminica cand am vbt mi-a zis ca nu vrea sa ne impkm pentru ca are si el orgoliu lui si nu ma poate ierta ca si asa a suportat toate figurile timp d 8 luni dar ieri cica mi-a zis ca nu ma mai iubeste pentru ca am facut ce am facutsadce sa fac?:-

| Just a kid explică:

Cine vrea amanunte si ma poate ajuta va rog?sadpls

| alonet a răspuns:

Ai de fo eu ioi... m-am chinuit o vreme sa descifrez acest fel de a scrie, sper sa existe un moderator care sa ma inteleaga, ca iidee copilul cauta atentia ta vrând sa te faca sa "suferi". vezi--ti de viata linistita si ignora-l ca e mai binehappy

| RaluE a răspuns:

Idiot. Nu-i mai da atentie.

| didu48 a răspuns:

Nu trebuie sa ii dai importanta. Incearca doar sa te raneasca si sa te faca sa suferi dupa despartire, care, zice el, a fost cauzata de tine. Eu cred ca nimic din astea nu a fost adevarat, poate era chiar invers, tu il iubeai si el nu iar el nu a gasit o scuza mai buna decat asta. Te-a lasat pe tine pentru alta...bla bla. nu merita efortul nici sa iti bati capul pentru ce face, actioneaza cu tupeu, incercand sa te raneasca si sa ii ceri sa va impacati, ca sa te poate injosi. Eu iti recomand sa nu il bagi in seama, treci pe langa el zambind, si cel mai important : nu ii arata ca suferi. Nu trebuie sa creada ca a invins. Fi fericita, iesi cu fetele in oras si gaseste-ti pe altcineva. Ca sa vada el ca si tu ii poti face rau, nu numai el tie. Dragostea e oarba, se zice, dar nu lasa pe cineva sa isi bata joc de tine oricat de mult l-ai iubi. Sfatul meu important: nu ii arata durerea ta, asta conteaza cel mai multwinking

| Deea :x a răspuns:

Ce ii place lui joaca happy si joaca frumos, daca nu vezi... asa face si al meu, si crede-ma ca mi-a ajuns, ba nu ma vrea, ba ma iubeste. Si am decis sa-l las in pace, sa-l tratez cu indiferenta, sa vad ce face, ca daca vorba aia ''ii faci ambitie'', oricum unul dintre voi se plictiseste si o sa spuna tot ce vrea de la celalalt scurt si la obiect. inca ceva ce nu am inteles, tu il iubesti, sau doar? si in legatura cu sms-urile, vrea sa te faca geloasa si crede-ma ca in nici un caz nu a gresit numarul, doar te incearca. sper ca te-am ajutat! :*

| visatoare a răspuns:

Tipul nu stie ce vrea.Lasa-l o perioada in pace, nu il cauta. Daca te iubeste se va intoarce la tine! Iubirea nu trece peste noapte!

| visatoare a răspuns:

Citeste-mi prima intrebare sa vezi daca baiatul merita inca o sansa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un nenorocit si un imatur.Nu-ti mai bate capu cu el. E prost de bubuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Delete, iubita mea!
Curaj!
Sunt mulți ca el, dar tu ești UNICA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu ce ai zis? da el? ce a zis? dupa ce a zis el, tu ai mai zis ceva? si de ce a zis dupa aceeia caaaa? acum sa nu zici, ca stiai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ii place sa se joace. un baiat care trimite un mesaj dinasta si dupa aia spune...scuze nu tie am vrt sa ti`l trimit. minte... o face intentionat, ca u sa te gandesti ca deja are pe alta deja o iubeste.nu te supara da asa pare un fraier.cum sa iubesti deja pe alta ziua urmatoare, daca asa mult te-a iubit, atnci acum dc iubeste pe alta? deja i`a expirat iubirea fata de tine? vreau doar sa te faca geloasa.lasa`l sa se acomodeze singur.nu-l baga in seama, nu mai vb cu el, spune`i daca iubeste pe alta e liber sa plece la ea.si o sa vzi dupa aia ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa, are impresia ca si tu tot asta ai vrut sa faci cand radeai cu un tip, acum incearca sa para macho, ignora-l, fii indiferenta si daca te iubeste singurel va veni la tinewinking

| seby123 a răspuns:

Si-a Batut joc de tine! Daca te iubeste lasa-l putin sa sufere sa vezi cum Isi revine Daca nu te iub Dal dracu

| carlaaa_3413 a răspuns:

Ce aiurea, eu zic sa incerci sa vorbesti cu el serios. Spune-i ca vrei sa-ti explice ce simte si asa mai departe, si nu pe mess sau la telefon. Eu zic sa ii zici ca vrei sa va intalniti, si sa aveti o discutie serioasa, pentru ca nu merita sa te tina asa aiurea.