E destul de urat ceea ce face dar nici tu nu esti usa de biserica. O relatie nu tine numai din iubire, iubire, iubire. Trebuie sa existe si respect si intelegere. Na vad care era problema sa faceti revelionul la tine. E total absurd si fara sens. Si chestia cu sa mai vorbim la telefon....nu mi se pare normala. Ai facut bine ca nu i-ai mai raspuns la avansuri. Incearca sa pari ca nu mai ai nevoie de el si ca pentru tine nu mai conteaza persoana lui. Ignora-l cat se poate de mult.
Iubirea e trecatoare iti vei gasi pe altcineva, chiar daca va dura mai mult.
Bye Bye :*
Spune-mi te rog, cum se numeste fata care sta cu un prost? In rest, multa sanatate!
Hei ! Parerea mea despre toata povestioara ta este ca v-ati plictisit unul de altul, numai e iubirea aia maxima, din cauza divergentelor si certurile care le-ati avut. Tu incerci sa iti repari gresilile din cate am citit si vrei sa o luati de la 0 doar ca el nu te mai ajuta. Eu zic sa incheiati, numai are rost daca ati ajuns in situatia asta. Dragoste cu sila nu se poate, si nu uita ca NICIODATA nu va mai fi la fel . Imi pare rau pentru tine... pana la urma urmei nu s-a sfarsit lumea la el, sau la tine. Cel mai frumos ar fi sa ramaneti prietenii, si sa isi vada fiecare de viata lui...