Dupa parerea mea e o perioada sensibila a relatie voastre. daca el nu te cheama afara cheama-l tu.nu iti raci comportamentul fata de el.mai sunt si momente dintre astea dar trebuie sa treci peste. iar daca tu il iubesti nu te desparti de el.nu are rost sa faci acest lucru doar pentru a-i multumi pe ceilalti. daca el spune ca e interesat de relatia asta inseamna ca asa e. poate trece printr-o perioada mai grea.incerca sa il intelegi. daca va iubiti totul o sa intre pe un fagas normal,,. sper ca e de ajutor parerea mea.si sper ca ralatia dintre voi se va imbunatati..
Dă-i timp 2 zile dacă nu se schimbă îl laşi chit că te doare. El poate-şi bate joc de tine.
sau are o problema în familie.
FantaSZy.
Probabil el a pus ochii pe alta, sau pur si simplu nu are chef de tine. Dar daca a zis ca o sa-ti demonstreze, da-i un timp, da-i o sansa sa-ti arate ca ii pasa, iar in timpul asta tu fii indiferenta cu el, lasa-l pe el sa se ocupe de tot. dar daca vezi ca continua asa si nu se schimba, nu merita sa mai ramaneti impreuna.
Daca o sati zica asta in continuare are o alta pers care il saticface la pat cat si la iubire
undeori nu e b sa asc ce spune lumea ca poate ea minte si tu o sa pierzi nu ei sau mai sunt momente in care lumea chiar o intereseaza si spune adevaru
spur sa te ajutte raspunsu meu
funda plz!
pa-pa