Te-ar ajuta mult sa fi prietenos, chiar daca esti putin timid. incearca sa dai ce ai mai bun din tine si sa nu faci misto, si poate e ok, te pupa ea pe obraz, apoi tu pe ea, si cine stie
da nu stiu eu personal prima prietena am avut-o la 14 ani, cls a 8a, nu m-am grabit sa imi fac pentru ca la fel ca tine eram... nu foarte mult da aveam un strop de timiditate
si la fel ca tine credeam ca nu-mi voi face prietena niciodata si etc
Dacă simți că nu ești pregătit să ai o relație, pur și simplu nu le băga în seamă. Puțin să îți pese de faptul că toți prietenii tăi au prietene. Asta e o tâmpenie dacă vrei să o folosești ca motiv pentru că vrei prietenă. Pur și simplu, fă ce simți. Nu te uita la cutărică și la cutărescu ce gagică are. Nu contează. Baftă.
Sa-ti infrangi complexul de inferioritate. Indiferent daca esti slab, gras, frumos, urat.pentru fiecare exista pe pamant o fata. Eventual, la inceput accepta avansurile unei fete "mai grasute".
Deci gabi.lasa-le sa te sarute.cum vrei sa fii cu cineva? Unii baietii abia ajteapta sa fie :* de o fata//lasa-le sa te saruteeeeeee~~~~!
ce-i asa greu
si in plus nu conteaza cum arati
ci cum te porti
sper ca te-am ajutat
papa:X
si app ai timp destul//.:X
Frate am acceashi problema dar nu inteleg de ce fugi de ele? sincer mai bine le pupi si uh si vei avea un viitor "fericit"
Deci fi atent:cand te mai pupa pe obraz si daca fata ti se pare mai draguta intoarce capul dupa pupic is asa fel incat daca se uita la tine sa te vada doar din profil (jumate din gura, jumate din nas, un ochi (jumate de fata)) si zambeste, uitate la ea si fai cu ochiul. succes
Belingot întreabă: