| Emma_3399 a întrebat:

Nu mai pot! Am o relatzie cu un baiat de 9 luni. E baiatul perfect, dragut se comorta minunat cu mine, orice vreau imi ofera, orice ii spun ma asculta iar parintzii mei pur si simplu il adora! Problema este ca m-am indragostit de un alt baiat cu care am inceput sa am o rel de o saptamana.Acesta insa e genu mai golanas, care-mi acorda putina atentzie dar pe care il iubesc de mai mult timp si care ma iubeste si el, cel putin asa sustine. Ce sa fac, pentru ca el va plecat de aici peste 2 luni la facultate si nici nu vreau sa imi pierd relatzia cu, baiatul perfect,,

Răspuns Câştigător
| Adriana1019 a răspuns:

Ca... am sa zic din nou nij sfaturi,poate asa imi dai fundawinking Eu te sfatuiesc cum am zis in comentariul anterior sa renunti la "golanas" fiindca oricum pleaca la facultate,iar relatiile la distanta nu rezista, oricum cat timp este plecat, incetul cu incetul o sa il uiti, iar daca nu renunti acum la "golanas" o sa pierzi apoi si "baiatul perfect". Adica este evident ca toate lucrurile sunt in favoarea celui cu care ai o relatie de 9 luni, iar pe el il plac si parintii tai.Crede-ma CEL MAI si CEL mai bine este sa renunti la baiatul "golanas", daca esti trista ca ai renuntat la el,(desi nu cred), il vei avea pe celalalt "perfect". acum te rog imi dai funda?winking happy

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Lasa-l in pace pe baiatul ''perfect'' ca nu ii ajungi nici la degetul mic de la picior, infidelo.

Tu nu meriti o relatie.O sa vine roata si la tine...

| Dav7id a răspuns:

Tu intelegi ce faci? Vor iesi sifonati amundoi daca vei spune adevarul.Parintii tai vor intra in pamant de rusine, tinand cont de respectul pe care il au fata de baiatul pe care ai spus ca il adora si el nu face decat sa iti puna lumea la picioare si tu calci tot.Pentru un "golanash", dar pana la urma toate faceti la fel si goliti sufletul unui baiat fara vina.si apoi se mai intreaba celelalte fete cuminti de ce baietii ranesc.Ia-l pe golanash si traieste-ti iadul.Sunt baiat.Sunt genul primului,in afara de perfect,dragut,doar ma port super cu o fata si daca mi-ar face mie asa ceva o fata,n-as putea suporta si mar manca vina, ca e vina mea, prin asta ar trece si el si mai ales sa aud ca m-ai parasit pentru un golanash.tot ce ti-as spunebig grine ce nu eu? Parintilor n-or sa le placa un golansh in schimbul precedentului,garantat,te vei certa cu ei, iti vor manca zilele si daca vei veni inapoi la ei ca iti pare rau(lucru ce ti lau spus si ei), te vor certa si mai rau.

| emchristina a răspuns:

Nu te supara dar esti putin cam nesimtita. Adica ai o relatie "perfecta" si totul e ok si acum gata iti trebuie altu care nu te respecta si poata o sa ajunga sa-si bata joc de tine? Sti ce cred eu? K toata chestia asta e o lipsa de ocupatie. Daca il placi pe golan ok dar de ce incepi si cu el o relatie cand tu ai una neterminata? Nu ti se pare ca-ti bati joc de iubitul tau? Se vede ca nu sti sa apreciezi ce ai. Ai grija pentru ca nu o so mai duci asa mult timp si adevarul se va afla si tu o sa fi privita ca o *****. Scz da chiar nu m-am putut abtine.si sunt de acord cu I'mPerfect(a) :Roata o sa se intoarca nu-ti face probleme.

| Adriana1019 a răspuns:

Pai chiar daca iti este greu sa te desparti de "golanas" nu insela "baiatul perfect"adica daca se poarta atat de dragut de ce sa il inseli? Inteleg ca il placi si pe celalalt baiat mai golan dar celalalt, dupa cum spui este chiar un tip grozav si daca afla o sa il pierzi si poate o sa se supare si parintii tai pe tine. DAca celalalt mai golan te-ar iubi mai mult decat cel "perfect ti-ar acorda mai multa atentie.In plus va pleca la facultate si poate se va indragosti de altcineva, iar relatiile la distanta nu rezista in general.Il ai pe "baiatul perfect" ce vrei mai mult de atat? laughing Funda plz?

| NCeausescu a răspuns:

Te sfatuiesc sa ramai cu cel cu care ai fost 9 luni deoarece iti acorda mai mult timp tie si stie ce vrea de la viata nu este orice fel de "baiat"(mai rar casesti asa ceva).
Bafta!

| matiutalorenaa a răspuns:

Salut! Tu trebuie să te decizi pe care îl placi mai mult. După mine acest „băiat perfect" ar merita iubirea ta. Și cred că și părinții tăi îl plac mai mult pe el. Însă aici depinde doar de tine. Tu trebuie să decizi care merită mai mult iubirea ta. Iar dacă tu îți dorești cu adevărat sa fii cu unul dintre ei, părinții tăi te vor înțelege si te vor susține mereu. Îți doresc numai bine. Fundiță?

| RobY_3853 a răspuns:

Pai daca afla baiatu,crede-ma ca ai va cadea cerul in cap...
asa ca ati dau un sfat ca am trecut si eu prin multe, lasa-l pe golanas orikat ai fi u indragostita de el, si intoarcete cat mai repede la ala de 9 luni.
daca nu! ati bag mana in foc ca mai tarziu o sa regreti ff mult ceai facut, si ceai pierdut,
Si cum a spus inperfect, daca al iubesti cu adevarat pe ala de 9 luni,lasa tot si fugi repede la el,sti cum se zice fugi cat mai poti, ca dumz iarta daca simti cu adevarat ca ai gresit, si vrei sati indrepti greseala.Bafta

| Kev16 a răspuns:

Pfuaa frate
Toate sunteti asa...cand v-a zice careva ce simte pentru voi v-o luati incap si uite asa oh go on
Vrei sa stii parerea mea? Ramai cu baiatul ''perfect'' nu fi fra! era...

| Emma_3399 explică:

Da multumesc pentru pareri, raspunsuri etc ma asteptam la niste sfaturi! chiar numai sa criticatzi stiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai cur)(£3 frate, toate sunteti asa, cum va indragostiti voi de vreo 3, 4 baieti da)(as m()iY3 de zD4re3ntz3£

| Weeds_6656 a răspuns:

Pai...Ce pot sa mai zic. Cu parere de rau, in primul rand eu sunt "baiatul perfect" din povestea asta si sincer.nu stiu ce sa mai zic! Imi tremura mainile si picioarele, inima imi bate asa de tare incat simt ca imi sare din piept, nu stiu ce sa mai fac! Sunt suparat si foarte trist chiar imi pare rau sa aflu asta!