Buna!
Iti cunosc cat de cat povestea, am citit intr-una din intrebarile tale cauzele despartirii de prietena, si daca nu ma insel ti-am rapsuns si la intrebarea aceea.
Probabil nu iti voi spune nimic nou de tot ceea ce ti-au scris si ceilalti inaintea mea.
Pot spune doar ca nimeni nu merita sa suferi pentru el, sa te distrugi pe tine insuti si MAI ALES DACA ACEA PERSOANA NU MERITA!
Gandeste-te la tot ce ti-a facut, nu a stiut sa te aprecieze, pentru ca daca ar fi stiut, ar fi facut-o, deoarece mai rar se gasesc baieti care sa puna suflet intr-o relatie si sa iubeasca sincer o fata indiferent cum este ea. Dar asa cum se intampla de obicei ai dat peste persoana nepotrivita, ca nu a meritat tot ceea ce erai tu dispus sa dai si iubirea ta, care este cel mai important si pur lucru din lumea asta, unde aproape toti suntem atat de falsi si nu mai apreciem nimic.
Las-o in pace, nu te mai gandii la ea, ocupa-ti timpul cu ceva folositor, ma gandesc ca poate lucrezi. Iesi cu prietenii, socializeaza cu lumea, cunoaste si altfel de fete, poate incet incepi si o noua relatiie, desi nu iti recomand deoarece inca nu esti vindecat. Dupa tot ce ai patit, asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de fete, cu cele care vei fi, ci doar gaseste persoana potrivita, nu pune suflet de la inceput, asteapta mai intai sa o cunosti, sa vezi ce fel de persoana este si ce asteptari are. Da-i timp si ei sa te cunoasca pe tine ca om.
Nu te mai gandii la fosta, la tot ce a fost, ti-a facut atata rau, o persoana care inseala nu merita niciun fel de "respect" din partea celorlalti, absolut nimic, ci doar indiferenta ta.
Stiu ca este greu, desi nu am trecut prin asta, si nici nu imi doresc, ma pun in locul tau si cred ca durerea mi-ar rupe sufletul si greu mi-as reveni.
Nu sta in casa, iesi in aer liber, ia-ti o mica vacanta si mergi undeva, la munte poate, si poate si cu prietenii, dar numai nu te gandii la ea.
Numai bine si putere sa treci peste, pentru ca vei trece, exact atunci cand te vei astepta mai putin, vei fi vindecat!
P. S: Scuze pentru tot romanul pe care ti l-am scris dar vroiam sa iti spun exact tot ce gandesc.
Ok, omule, tu esti fetita sau barbat cum pretinzi?!
Capul sus, ai scapat de o pramatie dupa cate zici tu!
Doar nu ti-e dor de rau, nu?
Inceteaza sa mai plangi ca n-ai pentru ce sau cine! Viata asta e prea scurta!
Sfatul meu e sa te aduni, sa lasi antidepresivele, sa iesi in fiecare zi cu prietenii, sa incepi sa te dai iar la fete, sa iti gasesti una cuminte si sa incerci sa iubesti din nou!
Da, usor de zis, dar astia sunt pasii spre uitare!
Cand mai iti vine sa bocesti, gandeste-te ca esti penibil si ca nu merita nimeni o lacrima!
Data viitoare doar ai grija cui ii mai oferi inima!
Am trecut si eu prin ceva de genul si la cat am suferit dupa farsorul ala mi-as fi dorit sa imi fi dat mama 2 palme sa ma trezesc din penibl!
Bafta!
Poate nu a fost c---a, si ai jignit-o atat de tare incat nu te poate ierta. Poate tu esti vinovat, ca nu ai deschis ochii cu cine te incurci.Ca sa te putem ajuta cu adevarat, trebuie sa stim adevaratul motiv al despartirii.Nu poti sa uiti, pentru ca ai iubit cu adevarat. Imi pare sincer rau, te pot sfatui, vad ca esti mai copt, dar trebuie sa stim mai multe.
Sunt exact in aceeasi situtie.
ne-am desparit acu` 5 luni, nu pot sa-l uit, e cu alta, il visez in fiecare noapte, zilnic ma gandesc la el.
Ce sa spun eu de ceva timp mi-am facut alt prieten, desi nu tin la el, dar am considerat ca dk ajung sa tin la acest baiat poate il voi uita pe fostul`. ce sa-ti spun eu tie acu`? urmeaza`mi exemplul si poate va fi mai bine pentru tine :-s
Bafta :*
Cuvintele sunt de prisos in momentele astea...Iti doresc doar sa ai putere sa treci peste asta, nu te-a meritat, nu te merita:-
Nu mai gandi asa.pentru ca asta e s`a intamplat sa ai ghinion in dragoste.si nu trebuie sa te comporti asa doar din cauza acelei fete care n`a stiut sa te pretuiasca!
Sfatul meu las`o`n masa sa umble cu cine vrea, las`o sa ajunga cea mai mare panarama, u fii baiat destept si arata`i ca ea n`a insemnat nimic pentru tine, nu valoreaza si nici n`a valorat vreodata ceva pentru tine arata`i ca esti mai tare, arata`i ca nu`ti pasa ce face si cu cine umbla pentru ca ea poate din asta face asa ca poate u i`ai aratat cat de mult o iubesti si acum. incearca sa profite si sa iti fai RANI.
@
Fa`ti alta prietena si iesi cu ea, plimba`te, distreaz`o si asa o sa vada aia ca nu`ti pasa ce face ea chiar daca u iti vine sa. eu stiu sa te omori pentru ea (doamne fereste!)
Sa stii ca asta e cea mai mare pedeapsa pentru un om: si aceea de a nu-l baga in seama, tratarea cu indiferenta doare foarte mult crede`ma
Asa ca las`o`npnm sa faca ce vrea si u fa`ti alta prietena iti garantez ca daca iti vei face alta prietena, cu timpu vei ajunge sa nu mai simtit absolut nimic pentru ea, chiar daca te doare si nu poti sa iti faci alta prietena, sau nu te lasa inima, crede`ma ca asa e cel mai bine sa iti faci alta prietena pentru ca viata e frumoasa si merita traita :* te pup mult :* sper sa iti revii!
Nu inteleg cum poti suferii dupa un nimeni.
Omule trezirea plangi? MERITA OARE?
Aia poate se tavaleste cu toti rade cu gura pana la urechi iar tu o plangi?
Gandeste-te de doua ori de ce faci asta.
Pentru ca tu ai viata ta si ti-o distrugi pentru un nimeni.(Pentru ca asa pot cataloga genul asta de fete).
Ti-ar fi bine daca ai iesi mai mult in lume si ai cunoaste oamenii noi.
Viata e intodeauna plina de surprize si nenorociri.Acum depinde si tu pe ce cale o iei.
Te distrugi singur si degeaba ce esti tu vorba lui "I'mPerfect(a)!" ce esti u barbat sau femeie?
Daca esti un om in toata firea capul sus si mergi inainte.
Nu te mai uita inapoi faci o mare greseala, iti faci mai mult rau.
Si nu uita vorba asta "Ceea ce nu omoara, te-ntareste" asa ca de fiecare data cand iti vine sa plangi, da-ti doua palme ca le meriti.
Nu esti o fetita esti un barbat omule si ai o viata inainte sa cunosti femeii. Da-le o sansa nu fii egoist
Nu este usor sa treci de o despartire chiar daca cealalta persoana a gresit pentru ca pe parcursul relatiei tu ai depus sentimente. Dupa cum o descri pare genul de persoana prefacuta demna de compasiune caci daca nu a invatat pana acum sa iubeasca si sa respecte pe cel de langa ea nici nu are mari sanse sa o faca in viitor. Incearca sa te gandesti ca ai avut si momente frumoase alaturi de ea si ca ai invatat o lectie de viata in plus. Inconjoarate de prieteni si fa-ti timp de activitati care iti fac placere. In viitor vei sti sa fi mai anent cui iti daruiesti dragoste ta.
Prietene, sincer, stiu prin ce treci, am trecut şi eu prin ceva asemănător, la mine a durat cam o lună, sfatul meu e că doar timpul poate rezolva asemenea treabă, dar timpul diferă de la o persoană la alta, eu am rezolvat-o după o lună, găsindu-mi o altă prietenă, fă si tu la fel, 5 luni e destul de mult să suferi.BAFTA
...si fete le zic ca baietii nu stiu sa iubeasca.
Sigur tu ai pus suflet in acea relatie...se intampla.
Parerea mea este ca nu trebuie sa o uiti, trebuie sa stai asa putin si sa te gandesti la mmentele frumoase petrecute impreuna.
Intre timp sa mai iesi cu niste prieteni sau ceva, sa te plimbi...chiar si singur cu castile in urechi.
sa te gandesti cum ar fi fost daca tu ai fi fost in locul ei.etc.
Mai poti si sa te gandesti la momentele rele petrecute impreuna. ceva de genul."am avut si momente bune dar daca continuam asa ajungeam mai rau"...intr-un fel sa te gandesti ca totul are si un inceput si un sfarsit.
nu stiu ce sa zic. poate ca nu e cel mai bun sfat.dar.nah
Daca te-a ranit atat cat ai spus tu inseamna ca nu mai trebuie sa pui suflet in relatia care oricum s-a destramat. Nu merita... fete de genu asta ar trebui uitate si ignorate total. Incearca sa-ti construesti o alta relatie dar de data asta ia-o incet si asigura-te ca fata merita afectiunea ta. Trebuie neaparat sa te pui pe picioare si nu te descuraja. Pana la urma vei trece peste asta.
Frate Nus ce sa iti zic si eu am probleme posibil m-ai mari ca ale tale nu vreau sa te dezamagesc dar chestiile astea trec foarte greu sti nu prea ar trebui sa asculti sfaturi pentru ca nu de asta ai tu nevioe. incearca sa lasi antidepresivele parerea mea sincera e sa incerci sa lasi totul asa cum e nu m-ai scormoni in cenusa trecutului ca vei gasi carbuni care te vor arde asta e adevaru concentreazate p viitor si lasa totul asa cum a cazut daca ia iti va m-ai da vreun semn vreodata nu m-ai lua nimic in seama pentru ca tot e Negativ si nu iti face decat Rau obisnuieste-te cu idea ca asta e ya si nimic nu o poate schimba vreodata. imi Pare sincer rau ca se petrec in continuare astfel d faze si ca noi barbati ajungem la disperare. nu e nici vina el ca e asa inconstienta. care din pacate nimeni nu o poate vindeca. te salut si sper sa iti revii si sa vi in lumea celur fericitii cat m-ai curand. app cea ce ai tu se Numeste Depresie. dar dupa parerea mea e mult m=-ai mult de atat... numai tu te poti face bine Salut
Nu sta in casa nicio secunda. apropiete de prieteni, iesi mereu, agata cat mai multe, distreaza-te cat poti! am trecut prin asta si eu, dupa o relatie foarte lunga. Dupa 1 luna, am scapat de ea din mintea mea. Iesi mereu afara, sterge toate pozele, si toate amintirile cu ea, nu o suna niciodata, fii indiferent, si stai numai cu persoane in jurul tau, niciodata singur! o sa-ti treaca repede.
Nu esti singur, dar tine minte ca genul asta de femei la arabi sunt omorate cu pietre in piete, si nu trebuie sa te gandesti ca e cu altu sa fie tu ai nevoie sa-ti urmaresti idealul tau ca barbat in viata sa ai planul tau femeile vin si se duc exact ca banii, eu am trait tot ce spui tu, ai nevoie de socializare, sa-ti controlezi gandurile, imagineaza-ti de exemplu o sabie plina de puteri magice care este a ta si cu ea tai orice legatura morala, de frustrare legata de acea femeie, sa nu o jignesti pe ea nu este curva este doar femeie atat a putut sa faca ea pentru tine nu poate mai mult... cauta sa fi in echilibru ca om raul sa fie egal cu binele. cand faci mai mult rau decat bine sau invers capeti o frustrare te consideri rau sau te consideri prea bun. incearca sa mergi pe principii sa fi un barbat adevarat unul care isi poate stapanii gandurile foloseste sabia ' fi barbat
Pretene nu stiu ce ai facut ce nu ai facut da te rog sa-mi spui si mie ca si eu trec in aceas cheste de aproape 4 ani se inpaca inapoi cu mine se desparte chiar nu stiu ce sa fac chiar nu stiu ce sa mai fac am incercat sa-mi fac alta pretena si nu nu pot sau nu vreau? te rog spune-mi ce sa fac sa trec peste situatie asta si eu daca cumva u ai trecut bine inteles? pls daca vrei sa vb nu stiu cum facem
anonim_4396 întreabă: