Cred ca ar trebui să vorbești cu părinții tăi despre aceste lucruri, sa le spui ca aceste măsuri sunt prea exagerate si poate te vor înțelege. Chiar dacă e greu, încercă să comunici cu celelalte persoane sau sa te împrietenesti cu o persoană care are acelasi caracter ca tine, iar daca nu reușești, nu te întrista. De exemplu, eu nu am niciun prieten, cei pe care ii consideram m-au lăsat balta când aveam nevoie de ei... Si sincer, sa vrei sa iti iei viața este un lucru oribil. Sa stii ca nu te judec, nu am dreptul sa fac asa ceva, nimeni nu are dreptul să facă asta. Stiu ca treci printr-o perioadă grea, dar incearca sa iti revii si sa ai incredere in tine, sigur vei reusi sa te regăsești si cu timpul vei descoperi ca esti foarte important pentru anumite persoane.
Acesta este sfatul meu, parerea mea, nu stiu daca este cea mai potrivita, dar am incercat sa te ajut. Sper ca am putut face acest lucru!
Dacă te-ai săturat de tot da-mi cerere pe Facebook george stefan si îți explic eu cum sa te schimbi îți voi schimba viata
De ce nu imi spui aici? imi poti trimite felicitare sa vorbim daca nu ai grad
Stai linistit dude, totul va fi ok cât timp esti dispus sa faci o schimbare. Spune-le părinților tai prin ce treci, iar dacă nu înțeleg cu frumosul fă singur ce e de facut, iesi cu cine vrei, fa ce vrei (nu zic acum sa te apuci de fumat sau mai știu eu ce). Orice părinte este protector mai mult sau mai putin, dar depinde și de noi cum privim situatia sau cum acționăm, crezi ca ceilalți părinți le spun copiilor: "poti sa iesi noaptea cu cine vrei" "poti sa fumezi" "poti sa faci ce vrei", nu, deci ia tu o inițiativa. Cine te oprește sa-ti faci relatie? Dacă vrei sa vorbim poti sa-mi lasi insta-ul tau
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: