De ce esti asa de sigura? nu se stie niciodata... vb sincer si clar despre sentimentele tale si spune-i ca nu ai putut sa-l uiti desii au trecut 10 luni de cand rel voastra s-a terminat. Daca mai tine la tine poate ca o sa vrea sa va impacati, o sa lase orgoliul la o parte
Iesi cu prietenii e cea mai buna metoda. si eu am patit asta numai ca a durat doar o luna despartirea.eu am insistat chiar daca nu e cel mai frumos lucru deoarece orice fata ere demnitatea ei dar cand e vorba de suflet ne cam inmuiem. daca stii ca el nu te mai vreea si nu ti-a dat nici un motiv ca ati mai putea fi impreuna, atunci cautati pe altcineva, sigur e cineva care ii place de tine, nu trebuie sa suferi de una singura ca nu ai omorat pe nimeni, chiar daca simti ca aici s-a terminat totul. sa il recucersti trebuie sa stii daca se merita nu doar ca vrei tu, daca si el vrea dar e orgolios, ca barbatii sunt ogoliosi slava domnului. nu te inchide in tine e cel mai rau lucru pe care poti sa il faci, nici sa plangi toata ziua. iesi in oras, fate frumoasa nu stii de unde sare iepurele, fa un efort. ca el nu are de unde sa stie ca stai si plangi toata ziua, asa ca suferi degeaba. invita-l la o cina de exemplu, ceva ce stii ca ii place. fa-i o supriza si arata-i ca esti puternica, fara sa insisti extrem de mult. bafta! sper ca ti-am fost de ajutor! nu uita ca si tu contezi.
Acum 10 luni? cam lunga pauza. Sunt convins ca el nu e asa, sau poate e asa doar de ochii tai. Crede-ma pentru ca sunt tip. Pentru noi cand se termina o relatie, ori mimam cat de mult ne pasa, ori chiar nici asta nu mai facem. Dar in orice caz, dam pagina si ne bucuram de urmatoarea.
Buna!
Stiu cum e. Prin aceeasi situatie am trecut si eu. Tu zici ca daca ii spui te va respinge. Dar, cum se spune, incercarea moarte nu are. Chiar, nu pierzi absolut nimic daca incerci. Sau, mai bine, incearca sa intrii in vorba cu el, nu neaparat despre voi. Sau, incearca sa iesi cu prietenii, sa iti gasesti activitati care sa iti ocupe timpul. In felul, asta vei mai uita.
Succes!
Pa.pa!