| Mirunasavu346 a întrebat:

Nu mai pot sunt ingrijorata.Nu mi-a venit menstruatia pe septembrie pana in octombrie si in momentul de fata dunt pe stop dar imi e frica sa nu fiu insarcinata deoarece mi-a crescut burta(in partea de jos) si am luat 4 kg in greutate si nu stiu daca e de la faptul ca m-am ingrasat sau nu.Stie cineva cum as putea face diferenta? Menstruatia mea dureaza 5 zile ca de fiecare data si e normala poate putin mai dureroasa daca poate cineva sa ma ajute sa imi puna cum fac diferenta dintre sarcina si îngrașat va rog mult de tot.Dau funda

5 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Bai femeie, ai mai pus inca 20 de intrebari de acest gen, daca esti asa speriata de bombe nu mai face sex si gata, daca ai menstruatie sansa de a fi insarcinata e de 0.1% prostie mai mare ca asta n-am mai pomenit niciodata, bag de seama ca probabil ai si vreo 14 ani de pui întrebările astea, lasa prostiile si pune mana pe carte ca astea-s lucruri de oameni mari nu de puțoi

| Mirunasavu346 explică (pentru Konkistador):

Care e problema ta ca pun eu 20 de intrebari pun pentru cine vrea sa raspunda nu esti obligat/a sa raspunzi

| Violleta2022 a răspuns:

Fa un test de sarcina DUPA ce va trece menstruatia.

| XXXAlinXXX69 a răspuns:

Îți recomand un avort ieftin cu sucitorlk sau cu bata de baseball si sa iti dai cu ea tare in burta

| DonJuan50 a răspuns (pentru Mirunasavu346):

Fă test de sarcină, fie pe bază de urină, fie un test pentru beta HCG.
Totuși îți recomand și un o ecografie abdominală, să fie totul în regulă în abdomenul tău.