Eu zic sa nu te uiti la acea emisiune pentru ca, cu cat il vezi cu atat iti faci mai mult rau. Daca vrei sa-ti revii din aceasta depresie iesi din casa, gaseste-ti o ocupatie, fa ceva care sa-ti ocupe mintea! daca stai toata ziua si plangi dupa el nu vei rezolva nimic. Da-i ignore pe mess sa nu-l mai vezi online si scoate-l din mintea si din viata ta pentru totdeauna. Suferi pe moment e normal, dar mai tarziu va ramane decat un vis urat, vei vedea.
Eu zic sa iti impui sa nu il mai placi. Stiu ca vezi zice " e usor sa imi spui nu estiin situaia mea, ceea ce imi ceri e greu" crede-ma nu e greu deloc. Baieti sunt la toate colturile. Eu zic ca nu merita sa te uiti la emisunea la care va aparea astazi, ti-ai face rau pe degeaba si ai suferii mai mult. Totul trece cu timpul daca tu esti de acord sa il lasi sa treaca.
Inseamna ca nu te iubeste. Nu trebuie sa fi trista din cauza asta ci sa mergi mai departe... dintr-o situatie asemanatoare ( putin poate diferita) sunt si eu. dar dca ai prieteni apropiati vorbeste cu ei.
sper ca te-am ajutat
Stiu ce inseamna, pe bunedar timpul le rezolva, stai calma, evita-l oriunde ar fi.peste ceva timp te vei amuza, sau nu-ti va veni sa crezi ca ai putut sa suferi atat dupa el, si sanu mai simti chiar nmc, indiferenta doare STIU, dar timpul vindeca!
Inceraca cite putin sa uiti de el! Trebuie sa evadezi de singuratate, de aceste ginduri fara speranta! Trebuie sa esi cu prietenii! Distreaza-te! Acum e momentul cel mai potrivit! mai inkolo nu trebuie iar sa suferi pn baieti! Priveste viata in roz. totul o sa fie bine!
beausingurlamasamea întreabă: