Linisteste`te. Multi dintre noi fac greseli la inceput dar oricum, ia`ti gandul de la el. O relatie de 2 ani inseamna foarte, foarte mult timp si mai ales daca tipa e de acolo inseamna si amintiri. Deci incearca sa te indepartezi, nu sa te arunci in bratele altcuiva. Pur si simplu ocupa`ti tot timpul care il ai, invata, mergi la teatru, opera, film prin parcuri incearca sa-ti faci prieteni noi si sa iesi cu ei incat sa iti distragi atentia. Daca chiar te va ajuta dupa ce vei fi "vindecata" vei putea sa il cauti si sa vorbiti ca niste amici, ii vei fi amica de la amica la buna prietena si apoi posibil la cea mai buna prietena. Iti trebuie rabdare, timp si intelegere nici lui nu i`a fost usor iar daca se cearta cu tipa aia si te vede pe tine alaturi iar aia ii face figuri te va vrea pe tine. In timpul in care stai prin preajma lui incearca sa fi "mai frumoasa ca niciodata". O imbratisare nu inseamna neaparat iubire. Poate inseamna si afectiunea care o ai fata de o persoana in calitate de prieten. Nu fa vreo prostie si nu ii arata slabiciunea ta, barbatii nu sunt atrasi de femeile slabe ci dimpotriva, singuranta pe tine, eleganta, frumusete si o urma de inocenta. Bafta!
Cam cun sentimentul aiurea rau...incearca sa iti gasesti alte activitati care sa te mai distraga, sa nu mai ai atat de mult timp sa ta gandesti la el, sau incearca sa iti impui sa nu te mai gandesti la el.cred ca ambele variante "merg" succes
Stai stai stai.deci calmeaza-te.ce prostie sa faci? si pentru ce? incearca sa te calmezi, du-te la un psiholog si vezi-ti de viata ta.stiu ca e greu da pnm.nu merita.adica daca vb cu el, sa-i spui ce simti, s-ar putea sa iasa rau stii.depinde de reactia lui,,, da poti incerca.si daca nu reusesti, mergi mai departe.sunt destui baieti pe lumea asta.si eu am fost la fel pana acu cateva luni. spuneam ca nu mai exista nimeni ca pnm ca pnm.nu e asa.
Eu te sfatuiesc sa faci rost de nr lui de telefon si sa vorbiti pe messenger daca te mai iubeste sigur o sa se intoarca la tine eu te sfatuiesc sa nu mai plangi si sa fi fericita
Eu cred ca ar trebui sa vb cu el, sa discutati deschis si sa-i zici tot ce ai pe suflet,vezi ce zice el si daca o iubeste pe tipa respectiva nu ai decit sa incerci sa iesi cu altcineva, stiu ca e greu,pare imposibil, dar sunt atitia baieti in lumea asta, iar tu ai ales sa-ti distrugi viata pentru un tip care nici macar nu-ti merita lacrimile, nu tocmai pe tine.Jertfesti prea mult pentru el, incearca sa traiesti fara el si sa-ti construiesti fericirea alaturi de altcineva.